Ja, inte till oss, men till två av kaninungarna!


Nu är dessa två gråa kvar. La in en annons på findit.fi för en stund sedan, så snart får säkert dom också flytta.

Har haft två systrar på besök idag och varit och handlat blommor och plantor med den ena. :) Ska göra en ny blomshoppingresa lagom till midsommar. Idag köpte jag körsbärstomatplantor och chilipaprikaplantor. Sen lite blommor till den vita träskottkärran som jag placerat på framsidan av huset. Idag blåser det förfärligt hårt, så jag tror jag inte lägger ut dem förrän imorgon.

Lilla spenderar sin dag med fastern och kusinerna, hon tycker om att åka iväg ensam och det är väl bra. Hon behöver bli van att komma bort från föräldrarna ibland. Stora har aldrig haft problem med blyghet o.dyl. heller, så hon var tidigare med sina lekträffar samt att övernatta borta.

Det är nog mamma som känner av saknaden mera tror jag. De är ändå så upptagna hela tiden när de är borta.

Nu - matdags.

Hej svejs!
 
Oj då!
 
Det blev visst en oplanerad semester här från bloggen! Hade nog semester förra sommaren också minns jag, så kanske det bara är bra att göra annat ibland. Vardagen tar ändå sin goda tid här just nu.
 
Känner att det går bra, men hushållsarbetet är det som blir lidande till först av alla saker, så det är för det mesta råddigt. Men jag och barnen brukar gå ut i stället, så slipper vi se på det och - naturligtvis - finns det kvar när vi kommer in igen...
 
Det har ju varit så skönt sommarväder, så igår satt jag till och med och ammade i trädgårdsgungan. Mysigt!
 
Vardagen hos oss just nu.
 
Angela gjorde chokladbollar helt själv enligt receptet i sin receptbok, som hon fick av jultomten. :) Morsdagsrosen har hållit sig läääänge. Här i Flnland firar vi ju morsdagen 2 veckor innan det firas i Sverige.
 

Har även ett projekt på gång här på gården, som jag kan berätta mera om i ett senare skede. Om det blir lika länge tills nästa inlägg nu, så tar det ett tag. Hehe.
 
Men huvudsaken att vi njuter av sommaren i fulla drag. Den är ändå så kort här på våra breddgrader.
 
Hej svejs!
 
 
Har varit ute och njutit av den varma luften och solen idag. Var bara inne för att äta något och så gick vi ut igen. Tog också en promenad med vagnen. Har mycket på gång på gården, så någon större städning blir det inte just nu. Det är så rörigt med allt fixande nu.
 
Hann också till butiken för att fylla på mat- och blöjförrådet innan mannen åkte iväg på sina fotbollsträningar.
 
Nu tar vi det lilla lugna innan läggdags, ska bli skönt att krypa under täcket även ikväll, för jag hinner inte vila på dagarna riktigt. Och nu blir det säkert ännu mindre vila eftersom mannen ska börja jobba på ett nytt ställe från och med imorgon. Det är bra, blir bara jobbigare för mig. Firar hans nya jobb med ohälsosam hämtmat ikväll. :P
 
Från detta ställe:
Nom, nom!
 

Hej svejs!