Äntligen fredag, denna vecka har varit tung, men vi har klarat det. Yes! Tre veckor till sportlov och då får vi åka iväg till varmare breddgrader, skönt...
 
Här hemma tar vi det lilla lugna nu. de som känner mig vet att jag gillar att pyssla på hemma, inreda och hålla på. Och nu har vi fått småflickornas rum ganska klart. Det som saknas är varsin baldachin. Säljer såna i webshopen också www.ptoys.fi för er som glömt eller inte vet. Hade också tänkt göra två stjärnor med namnen eller initialer e.dyl. i ovanför deras sängar, men har inte vågat åta mig de schablonerna än...
 
Här får ni ta en liten titt in:
 Småflickornas rum är äntligen klart! Varsin baldachin ska ännu hängas över sängarna.
 

Idag åker pappan i huset iväg upp till Haparanda, men han kommer hem igen imorgon. Vi ska ha en riktig tjejkväll med flickorna, har handlat hem en massa gott, sen ska vi nog se nån bra film.
 
Hej svejs!
 
 
Här slappar vi som bara den. flickorna har haft en granne över och leker fortfarande fast dom lekt hela dagen. En stund var de ute i pulkabacken också, men nu är det dans och musik som gäller.
 
Här är en titt in i småflickornas rum.
 

Inlägget om tjejernas rum är på kommande. Igår lade vi golv i storasysters rum också, eftersom det var det enda rummet som hade den gamla, bruna golvmattan kvar. Nu är det ljust laminat i hela huset. Sea breeze heter det vi la i flickornas rum. Idag lade mannen fast golvlisterna så det är nu helt klaaart! Vi har plockat undan verktygen och sådant och tycker att det får räcka med renovering och sånt ett tag nu. Väldigt kul att ha en man som är intresserad av såntdär med målande och snickrande, speciellt eftersom jag själv inte är så värst duktig på sånt (fast jag ger aldrig upp, testar igen och igen) men hemligheten är att inte pressa honom. Låt honom tro att det är han själv som kommit på att det ska bli en förändring och han är hur taggad som helst och arbete löper smidigt. Detta har jag lärt mig den hårda vägen, så tro mig. Haha.
 
Inredningen och planeringen däremot, det tar jag hand om. Han har inte en susning vad det gäller sådant. Inget intresse heller.
 
Nu ska jag kolla om det kommer nån bra film på TV innan det blir läggdags för barnen, sen fortsätter jag kolla på film.
 
Hej svejs!
 
Underbart fina tulpaner jag köpte dagen till ära.
 

Måste kika in och kolla läget här ibland. Vill ju så gärna hinna blogga också fastän mycket annat tar tid just nu. Senaste projektet var en makeover i småflickornas rum. Vi har rivit ner alla tapeter och målat istället. Ljusa, lugna, neutrala färger var målet och jag måste säga att vi lyckades ganska bra faktiskt. Är riktigt nöjd! Kan göra ett eget inlägg om resultatet sen.
 
Här är en bild av det vackra vinterlandskapet vi har i Finland just nu. Just denhär dagen var det -12 grader.
 
För tillfället har vi bara -1 grader och det är riktigt lagom om någon frågar mig. 😊 För fastän vintern kan vara mysig på sitt sätt, så väntar jag ändå på våren och längtar till sommaren. 
 
Här är en till tulpanbild, förra veckans bukett. Tror minsann att dessa är en av mina favoritblommor faktiskt. 😉💐🌷
 
Nu blir det lite slösurfande och sedan snarklådan för min del. Fredag imorgon = helt underbart!
 
Hej svejs!