Här var det påsklovets sista dag och vi har verkligen haft fina, soliga dagar med vår i luften!

Tyvärr har de två små igen varit sjuka, minstingen är det ännu. Så hon kan nog inte gå tillbaka till dagis ännu imorgon.

Jag har försökt ladda batterierna så gott det går. Träffat några kompisar en kväll, hälsat på barnens mormor och bara ordnat upp lite på hemmafronten. Jobbade lite med webbsidan och en massa beställningar idag, men annars har jag inte lagt tid på det under helgen.

Idag har jag också slängt ut påskriset. Det började falla av videkissorna för mycket, så vi kunde inte ha dem kvar längre. Men lite annat påskpynt får vara kvar en liten stund till.
 


Anmälde mig och en kompis till IKEA-resan som områdesföreningen ordnar om två veckor, så nu ska jag börja planera, mäta och skriva en shoppinglista. Spännande. För när våren är på intågande, då väcks alltid mina inredningsidéer till liv.

Nu måste jag kolla vad dom håller på med där ute. Har en vattenpöl lika stor som en simbassäng precis där vi går ut från vår gård, som bara är SÅ himla kul att leka i, om man frågar alla barn då...

Hej svejs!
 
Glad Påsk!
 
Här har vi en tjej som inte kände sig helt frisk att klä ut sig till påskhäxa och gå runt i kvarteret, så storasyster åkte iväg med sin kompis istället. De delade ut egengjorda påskbrev och -kort och kom hem med en massa godis. Hon delade sedan med sig till sina systrar så att de inte skulle känna sig ledsna.
 
Vet inte om det är ännu en förkylning på intågande, men det vore ju inte så konstigt, det räcker säkert inte med magsjuka-förkylning-magsjukaigen. Det måste vara jämna plågor liksom. Börjar bli trött på alla sjukdomar.
 
Påskriset.
 
Vi har påskpyntat lite i veckan och flickorna hade pysslat vid dagis och i skolan lite sånt som de fick ta med sig hem. Har en hel låda full med självgjorda påskpynt genom åren, sånt som jag tänker spara. Har fram det mesta men inte riktigt allt.
 
Hålls hemma idag men imorgon kanske vi besöker mormor. Så länge ingen får feber eller något sådant tråkigt.
 
Hoppas ni alla har en lugn och skön påskhelg! Och glöm nu inte att ställa om klockorna en timme inatt!
 
Hej svejs!
 
 
Denna vecka är barnen lediga i o m sportlovet. Men ingenting har blivit som vi tänkt det. Redan förra veckan blev vi sjuka hos oss. Magsjuka. Varvade oss alla. Strax därpå eller i samma veva faktiskt, kom förkylningen krypande. En hemsk influensa som också kom att sätta sina klor i oss alla. Jag känner mig mest drabbad för tillfället, men försöker tänka positivt. Jag hann ta hand om barnen när de behövde det som mest, innan jag själv drabbades.

Igår kände jag att det var på intågande, men jag hade redan lovat mamma att hjälpa henne tömma hennes hus på mera saker, så vi jobbade hårt och nu är det bara resten kvar... Känns i armarna idag som träningsvärk. Men jag klarar det.

Tänk att det finns så få omtänksamma människor. Vi lever i en hård värld där man ska klara sig själv. Jag har lärt mig det nu. Men det kan kännas ensamt, tomt och ödsligt ibland. Jag kör ändå min egen grej. För min och familjens skull. Det är allt som betyder något just nu.
 

Så imorgon åker vi iväg på en liten hotellresa med barnen. Vi ska simma och äta från frukostbuffèn tills dom stänger restaurangen. Det ska bli så kul! Fastän jag inte mår toppen åker vi iväg. Vi behöver nåt sånthär nu. Det är lite av en födelsedagspresent till mannen samtidigt, för han fyllde år i fredags.

Nu blir det ett efterlängtat fredagsmys med film, soffhäng och godsaker.

Ha en trevlig helg alla!

Hej svejs!