Oj, vad skönt det känns nu.

Sen vi flyttade hem har jag bara ordnat, städat och tvättat varje dag. Skillnaden nu - jämfört med tidigare - är att jag njuter till fullo av det. :) Jag tycker om diskandet och hushållssysslorna nu, det var lite tråkigt förut måste jag erkänna...

I helgen hade vi dessutom kalas för Felicia (bilder kommer senare), som jag grubblat över detta, men nu är det gjort. :)

Sen har jag känt press från annat håll också över en massa olika saker, men inte längre. Nu är det liksom ingen stress mera. SÅ himla skönt. :)

Igår hade vi mamma-barn-träff här hos oss. De fick försöka äta upp tårtresterna, men det lyckades inte riktigt. Jag gjorde verkligen en alltför stor tårta... Fast det var ju många som inte kunde komma på kalaset heller, som vi hade räknat med så... Nåja, iaf. fick dottern en fin dag med HELLO-KITTY tema. :) Det är huvudsaken. ;)

Nu ska jag koka lite kvällsgröt och leta reda på stora syster, hon leker med grannarna just nu, men måste komma in och ställa sig i säng småningom så hon orkar vakna tidigt igen imorgon...

Hej svejs!
Lade redan i förra inlägget upp lite bilder, men här kommer flera från vår sommar. :)


Jag och Felicia vid en villa i rödsö.


Felicia fick smaka på glass!Kusin Aurora nere till vänster och Angela uppe till höger på barnens dag, jakobs dagar.Ute på restaurang ROSSO i Kokkola


Jag (längst till höger) tillsammans med mina systrar strax innan vi åkte iväg på vår utekväll. (Angela ville vara med på bild)


Felicia lärde sig gå självständigt under tiden vi bodde hos mormor.

Nu har hon även, för cirka en och en halv vecka sedan, slutat äta på natten. Jag ammade ju henne ännu under nätterna, men nu är det slut med det. Skönt att hon slutade själv, så det inte behövde bli någon svår avvänjningsperiod.

Imorgon blir det lagt kakel i vårt badrum. Jag tror vi får flytta in till helgen. =)

Felicia fyller ett år imorgon, men jag tror vi firar först nästa helg, så jag hinner ställa till lite hemma och så.

Hejdå!
Vi bor ännu hos min mamma bara... 7 veckor fulla nu. Trodde nog vi skulle bo hemma igen vid dethär laget, men se livet blir inte alltid som planerat.

Efter ett par missar med VVS-montören (han hade beställt fel delar ela två gånger och måste beställa på nytt så fördröjningen blev 1,5 vecka mera) så säger även han som skulle gjuta betongen att han inte har tid att komma förrän nästa vecka på fredag, vilket då var 1,5 vecka framåt. Då ringer vi en annan som kommer och lägger betongen genast följande dag. Men nu ska den betongen torka. Efter 15 h kan man gå på det, men att kakla på det när det är vått är inte en bra idé, så nu väntar vi några extra dagar även på det.

Hmm. Allt möjligt ska man vara med om. Men under tiden har vi i.a.f. målat vårt sovrum helt VITT! Japp, du läste rätt. Tidigare var det lila, men nu är det helt vitt. Ska inreda med svarta detaljer så blir det nog riktigt snyggt.

Även badrummet kommer gå i svart och vitt, men då har jag planerat och även inhandlat lite detaljer i cerise för att få en brytning på det hela.

Bara städandet kvar nu. Men vet inte riktigt vilken dag som skulle passa bäst. Syrran har lovat att komma med och hjälpa till. Nu kommer det inget byggdamm mera, eftersom det är klaklandet som är kvar, så de andra rummen kan vi gott städa så att huset är inflyttningsklart sen. Oj, vad jag väntar och längtar!!!

Inkommande onsdag blir ju lilla Felicia ett år! Om vi har tur kan vi fira henne på söndagen efter. Får se om vi får ha någon tur efter all otur...

                         

Nu ska jag avsluta, men ville bara skriva några rader. Har försökt leva enligt konceptet "semester" men det har inte gått så bra, mentalt i.a.f...

Hejdå, tills nästa gång.