Känns som om dygnet har för få timmar. Att prioritera är en självklarhet men VAD man prioriterar är naturligtvis individuellt. Här är det full rulle med allt möjligt. Skulle ha haft kalas åt minstingen  denna helg, men det fick vi ställa in p.g.a. sjukdom. Måste skjuta upp det på obestämd tid.
 
Vackra vårdagar har vi haft, så snart blommar tulpanerna!
 
Tulpanplantor.
 

Hej svejs!
 
Trevlig fredagskväll till er. Hoppas ni har haft en bra dag och superb vecka!
 
jag har just lagt barnen och sitter själv i soffan och fortsätter filmkvällen med lite mera actioninspirerade filmer. Såg Paddington tillsammans med familjen. Sett den än?
 
Paddington
 

Alla tyckte filmen var rolig och tidvis spännande. Rörande tyckte stora. Så den får hela 🌟🌟🌟🌟+ av 🌟🌟🌟🌟🌟 möjliga. 
 
Imorgon blir det fotboll för hela slanten. Hoppas det blir soligt väder. Sen har vi lovat vara nattvakt en vecka framöver också, till flickornas stora förtjusning, de skulle vilja ha en egen liten kattunge. Men mannen i huset är inte lika förtjust, han gillar inte katter. Vet inte varför, de är ju så söta! 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på denna film,  som jag ännu inte riktigt kommit in i, men en härlig helg önskar jag er.
 
Ska kika in här igen när tillfälle ges.
 
Hej svejs!
 
Den här var kul. Delade den på instagram också. Gick igenom alla i familjen vad deras japanska namn är. Mitt är Nokarinkutaka Chishikato.
 
Har spenderat denna soliga dagen på utsidan, innan vi gick in för att äta höstrullar och nu sover lilla en stund. 
 
Imorgon är vi ännu lediga och har inga konkreta planer än. Skönt ibland att bara ta dagen som den kommer.
 
Sen till en sak som retar mig, eftersom jag nog är så pass gammalmodig och tycker att man ska diskutera viktiga saker ansikte mot ansikte. Vissa tycks tycka det är okej att ta sånt i sociala medier och dra in en massa obehöriga, som inte har ett hum om saken, i dessa diskussioner. Visa lite mod och prata ut i stället för att gömma sig bakom skärmen va!? Det är i.a.f. min personliga åsikt. Kids these days...
 
Mannen i huset skulle iväg på någon viktig fotbollsmatch idag, han spelar naturligtvis inte med sitt sjuka knä, men han får vara med i hejarklacken. Hihi.
 
En fortsatt skön påskhelg önskar jag er kära läsare.
 
Hej svejs!