Vilken fin och solig söndag det blev! Det ösregnade ju imorse! Verkligen höstlikt väder hos oss nu.
Har städat lite smått. Skurat upp sånt som annars lämnar, typ duschen och båda badrummen. Även köket fick sig en omgång.
Igår fick vi finbesök. Lilla Onni, en fransk bulldog på fyra månader.
(null)
Han är så söt! Lilla Onni.

Vi hoppas på att få hit honom sen när ägarna far bort och inte kan ta honom med. För våra hundar tyckte också om honom. 
Nu ska vi hämta hem stora tjejen, som igår bestämde sig för att hälsa på en kompis, vars familj frågade om hon vill komma med på barnfest. Där träffade hon bland andra sin faster och kusiner, som ville ha henne hem till sig och sova över. Känns som att hon varit borta länge nu.
Hej svejs!
Det blev en lördagskväll med både bodycombat och yoga. Sen idag åkte vi iväg till simhallen hela familjen och nu har jag ont i musklerna minsann. Känns som träningsvärk, längesedan jag haft det senast. 
Igår hann vi dessutom med mammabarn-träff. Barnen hade kul och nu är det vår tur att ordna nästa träff hos oss.
Här är pusslet vi byggde lite i tur och ordning, mammorna gjorde det helt klart sen. 😊
(null)
208 bitars pettson och findus pussel.

Orkar nog inte göra så mycket mera ikväll. Ska plocka in lite äpplen som fallit ner i trädgården och kanske lägga igång gräsklipparen. Tjejerna leker ute och skulle fråga om grannen har tid att komma över.

Hej svejs!
Är så nöjd med mitt senaste inköp. IKEA har länge haft Strandmon i sitt sortiment och jag har provsuttit denna modell varje gång jag besökt IKEA under ett par års tid. Nu äntligen köpte vi hem denna bekväma vilostol och jag tycker den passar så bra in hos oss. Som om den alltid fattats liksom.
(null)
Bekväm OCH snygg. Bättre kan det inte bli.

Barnen hade haft kul igår med barnvakterna och idag är en lugn söndag hemma hos oss. Det blir att ta nya tag inkommande vecka. Varje vecka vi klarar av känns som en seger numera. Denna innehåller ett läkarbesök dessutom. Lite nervöst inför det. 
Men solen skiner denna höstdag och nu ska vi värma upp restlasagne.
Hej svejs!