Lite bilder av det som serverades idag på dopet.
 
 Och här är stjärnan själv.
 
Hennes fullständiga namn är nu Vanessa Mai Ly Tran.
 
Har haft en riktigt bra dag med mest uppehåll, så barnen även kunde leka ute. Ordnade denna gång dopet här hemma hos oss, och det blev en liten, gemytlig fest. Riktigt perfekt i mitt tycke.
 
En av gästerna trivdes så bra att hon lämnade här och sover över. Haha. Nej, det är flickornas kusin som redan förra veckan frågade mig när hon får komma och sov över. Så jag tyckte denna dag passade fint, att hon lämnade här efter dopfesten. Det har gått riktigt bra tycker jag. Tjejerna leker så fint.
 
Nu känns det som att jag kan pusta ut igen. Denna vecka har mest gått åt till förberedelser. Förutom två dagar då jag låg sjuk i hög feber... Kände mig frusen och hade huvudvärk samt ont i kroppen redan på söndagen, när vi besökte en nöjespark tillsammans med ett par andra familjer. När vi kom hem bröt febern ut...
 
 Powerpark.
 
Det var en kul dag! Alla trivdes och vädret var toppen!
 
Nu ska jag krypa till kojs.
 
Hörs snart igen!
 
God natt!
 
Har svettats som en gris, när jag städat genom klädskåpen och samtidigt prövat mina gamla byxor. Ville ju veta om de passar ännu, men what a waste of my precious time alltså! hälften gick inte ens upp över låren och resten fick jag upp över låren efter mycket möda och stort besvär, men sen gick ju inte knappen att knäppa igen!!! GAAAH! Vad frustrerande det var! jag har alltså ett fåtal byxor som passar och när de är i tvätten får jag gå med rumpan bar.

För att göra det lite klarare, så har jag alltså INTE kommit igång med den vanliga träningen ännu, men det ligger i planeringsstadiet. Planeringen är ju halva jobbet liksom! Eller hur var det..?

Ska kika lite på en gammal film nu och sen vill jag sova. Är såååå trött.

God natt!
Har tidigare nämnt att jag är en buzzador, och just nu buzzar jag dessa WETTEX POWER 2 in 1 - dukar.
 
 
 
De har fått vara med under min städning dessa dagar som varit och även i köket när jag ska rengöra våra bänkar.
 
I vår familj tillreder vi ofta asiatisk mat, så det bildas ibland en olje-yta på både skåpdörrar och arbetsytor... Då behövs verkligen en ordentlig skrubbsvamp ska jag tala om.
 
Hittills har jag varit riktigt nöjd. Tror jag ska utsätta dem för ännu ett test, när jag tar itu med fönstertvättningen här inom kort. Har tänkt ha rena fönster under dopet nämligen... Men det är verkligen det tråkigaste som finns : fönsterputsning. Om jag har tur kanske dessa dukar gör det lite roligare. :)