Väldigt växlande väder mellan varmt och kallt den gångna veckan. Från -15 till + grader som det är just nu och det droppar i vattenrännorna. Inte mig emot, så länge vi får en vit jul!
 
Sista skolveckan nu, men två kortare dagar för stora och en julfest vi alla är inbjudna till. Fast pappan i huset kan knappast närvara, han jobbar massor denna vecka...
 
Har julpyntat lite mera och har endast den långa ljusslingan kvar att lägga ut, men det lovade min käre make att ta hand om. Får se när det blir av med denna farten...
 
Igår var vi borta på julshopping hela dagen, medan de större flickorna var hos sina fastrar. Kom sent hem och idag har mannen jobbat och haft fotbollsträningar efteråt, så dit for den dagen. Själv har jag lite "jobb" att ta itu med inkommande vecka, så vi ska se hur jag hinner med allt...
 
Årets julgran.
 
Lite annat juligt i vårt hem just nu.
 
Nu blir det tack och god natt även för denna mama. Alla andra sover redan sedan ett bra tag här hos Tran-familjen.
 
Ha det bra!
 
Hej svejs!
 
 
Har inte gjort många knop idag! Men åtminstone har jag fått bättre ordning på G.A.R.D.E.R.O.B.E.N! Jippii!! Äntligen! Hur länge det hålls prydligt vet man ju inte, men nu kommer man sig IN dit i.a.f. Haha.

Tvättat ett par maskiner kläder också och gräddat lite våfflor. Tjejerna har fått dille på smink nu. Så de håller på var och varannan dag med att sminka sig som monster high och moxie girlz och allt vad det heter. Det var ju sånt de önskade av jultomten också. Men denna mamman tycker att de har tillräckligt med smink redan. Hoppas tomten förstår att ge dem någonting de VERKLIGEN behöver och inget onödigt.

Inkommande vecka ska jag och mannen försöka julhandla lite diskret. Förresten, på tal om min kära man, så tyckte han här om dan att jag behöver inte köpa någon julklapp åt honom, det räcker med att han ska köpa sig en ordentlig snowboard + skor. Hmm.. synd att jag redan har köpt nånting till honom... Två saker dessutom! Och varkendera var billigt. OOPS!

Nu ska jag ta itu med diskberget här. På återseende!

Hej svejs!
Massor med snö har vi fått dessa dagar. Helt underbart! Det blir ljusare och lyser upp hela tillvaron och såklart får man ju alla dessa julkänslor, som inte går att undvika.

Igår bakade vi många timmar, det blev säkert 150 pepparkakor. Doften i huset och julmusiken som vi spelade, var bara så fin.

Pepparkaksbak på självständighetsdagen