Tänk att fredagar kan vara så underbara!
(null)
Min fredagsbukett.

Har inte fattat det förut, för flera år sedan, när vi skiftesjobbade både jag och mannen och söndag-måndag-fredag, ingen skillnad vilken dag det var, man skulle jobba, jobba, jobba.
Kommer ännu ihåg när jag jobbade dubbla skiften och lovade komma i jobb mina lediga dagar när någon blev sjuk. Sällan jag sa nej. Nu prioriterar jag annorlunda. Såklart. När man får barn måste man prioritera dem innan sig själv. 
Funderade med mannen om vi skulle införa det som tradition även efter att barnen flyttat hemifrån. Fredagsmys varje vecka tillsammans. Och söndagsmiddagar. Om mannen skulle få bestämma ska vi sköta om våra barnbarn typ hela tiden också när vi blivit morföräldrar. 😂

Ikväll var mellersta tjejen på kalas. Efter att hon kom hem kollade vi på filmerna "Ozzy" och "Alvin och gänget 4".
När barnen lagt sig kollar vi vanligen en lite mera actionfylld triller eller brottsfilm. En jag varmt kan rekommendera är den som Leonardo DiCaprio är med i: "the revenant".
(null)

Spännande och rå men så bra!

Imorgon blir det veterinärbesök för båda hundarna. Rutinkontroll och vaccinering. Sen borde vi hinna till butiken och köpa nya skor åt stora tjejerna samt en vända till loppmarknaden. Annars har vi inte så mycket inplanerat denna helgen, vilket bara känns skönt.
Hoppas ni får en trevlig helg!
Hej svejs!


Sett på instagramflödet hur folket är trötta på vinter och snö. Min dotter sa imorse när hon tittade ut genom fönstret: "alltså egentligen ser det ju ut som sommar, förutom allt det vita." 
Ja då, det kommer när det hinner. Vi kan inte rå på vädret. Onödigt att bli uppstressad på såna saker man inte kan påverka. Har du ingen makt över det, låt det va. Enkelt.
Min favoritårstid är helt klart sommaren. Om jag fick välja utan att ta i beaktande alla yttre faktorer, skulle jag bo utomlands hela vinterhalvåret och sen flytta hit igen över sommaren. Hur perfekt skulle inte det va!?
Har flera anhängare vet jag. Det är bara det där jobbandet det inte går ihop med. Som min kära kusin en gång sa: "jobbet tar upp så mycket av fritiden". 
Ligger och vilar i sängen just nu. Ska fortsätta med det en bra stund till, till kännedom.

Hej svejs!
Ja så det kan vända. Kände mig helt ok ännu på dagen när vi rastade hundarna. Dom älskar att få springa lösa i full fart på åkrarna. Helkul att se.
 

Sen ikväll kom det helt plötsligt, som från ingenstans, det värsta illamåendet. Har sprungit otaliga gånger och trott att nu, nu kommer det, den värsta tsunamin i historien, precis här i vårt badrum!!! Ja, förstår ni att jag vill liksom bara somna nu och inte känna hur inälvorna åker karusell där inne. När man sover känner man ju ingenting. Bästa medicinen! Förutsatt att man vaknar och mår bra då. Det ser vi imorgon. Den som lever får se så att säga.