Denna soliga söndag har vi spenderat på nöjesfältet powerpark. Vi åkte dit hela familjen och hade turen att ha fint väder, men ändå ingen trängsel eller superlånga köer till maskinerna. Perfekt!
 
Fotokollage av dagen.
 

Kom hem och tände på grillen direkt. Hade satt kött i marinad redan från morgonen, så det blev smakrikt och väldigt smarrigt att äta tillsammans med risnudlar och en vitlöks/chilisås. Konstaterade än en gång att det måste nog vara en av mina favoriträtter faktiskt.
Ingen bild av tallriken, för jag åt upp all mat i rekordfart.
 
Imorgon är det måndag igen. Denna helg gick snabbt. Övernattade hos barnens mormor fredag till lördag. Det ordnades nämligen gårdsloppisar där borta på lördag och vi var med och sålde både begagnade prylar och sen leksaker och inredningsgrejer från min webshop www.ptoys.fi, för att få mera rum i lagret för nyheter. Det var riktigt kul! Syrran övernattade också där så kusinerna fick leka. Det gick riktigt bra, trots att det blev en sen kväll.
 
Dessa sena kvällar tycks höra sommaren till. Det är ljust och massor att göra plötsligt, samt att man känner sig piggare. Hoppas bara att vi får svängt dygnsrytmen till hösten när det igen ska bli tidiga morgnar. Våra morgnar är allt annat än tidiga just nu.
 
Ska ännu hänga upp en maskin tvätt, men sen blir det nog sovdags, även för mig.
 
Hoppas på en trevlig och produktiv vecka.
 
Hej svejs!
Hej på er mina Goa vänner! Ser riktigt framför mig era förvånade ansikten när jag plötsligt skrivit flera inlägg dessa två dagar än jag gjort på hela månaden liksom.
Men allt har sin tid. Och bloggens tid är nu. 
 
Denna eftermiddag + kväll har vi spenderat på sommarfesten så, som jag nämnde om i mitt förra inlägg.
 
Och där fick vi se:
 
 
 
Måns Zelmerlöw 
 
 
 
samt KAJ.
 
Dom var båda verkligen jättebra och vi var riktigt nöjda med konserten och hela tillställningen, för det fanns så mycket kul för barnen också. Arrangörerna uppskattade antalet personer i publiken till 6000, så vi var verkligen många på plats.
 
Det enda vi blev missnöjda med var när vi skulle stannade till på ett ställe och äta på hemvägen och det räckte dryga timmen innan vi fick vår mat, ja då brände en och annan propparna. Men överlag är jag i.a.f. helt nöjd med denna dag och nu ska det bli skönt att sova en stund.
 
Fredag imorgon. Yes!
 
Hej svejs!
Hej alla glada! 
 
Och välkommen denna torsdag 2 juli. 
 
Har ett bra tag redan väntat på denna dag då vi ikväll ska se Måns Zelmerlöw och KAJ uppträda på Norrvallas sommarfest. Barnen (och jag) ser fram emot det massor. Ska även försöka fotografera lite, fastän jag inte vet hur min telefon klarar av att ta bilder på konserter. för det mesta får man ju inte så lyckade foton på såna tillfällen... Har ingen lust att ta med den stora kameran till ett sånt ställe.
 
Har haft så tur med vädret nu, och om prognosen stämmer blir det flera varma dagar. Stora går ju i simskola dessa två veckor, så det är skönt med bra väder. 
 
Vår trappa.
 

Ovanstående bild publicerade jag även på instagram. Välkommen att följa mig på namnet Pamela_J_Tran. Om du inte redan gör det. 
 
Ser att det blir en härlig dag att spendera på utsidan, har en del som måste fixas i växthuset. 
 
Återkommer igen med förhoppningsvis några bilder från sommarfesten.
 
Hej svejs!