Igår var jag på julöppning vid CM med de mindre tjejerna. Pyssel, ansiktsmålning, grodkatapult, lyckohjul, legobyggande och sedan den absoluta höjdpunkten; godisregn.
De hade kul. 
Idag har tankarna mest gått till tråkiga saker men jag har även försökt göra det jag tycker om; inreda. 

(null)

Har även kollat runt lite på olika nätbutiker vad man skulle kunna tänka sig att köpa i julklapp till tjejerna. Har nästan bestämt att de större tjejerna får varsin ny telefon. Men den yngsta går inte ens i förskola än, så hon får nöja sig med min gamla telefon, som hon får spela på ibland.
Har kört med principen att våra barn fått en telefon när de börjat skolan. Så vi fortsätter på den banan.
Mannen har jobbat helg och nu är han och tränar. Ska småningom börja ställa fram kvällsmål åt tjejerna och så blir det andra kvällsrutiner samt mental förberedelse inför en till bråd vecka. 
Hoppas ni alla har haft en trevlig helg!
Hej svejs!

Ja vissa dagar är bara sämre och tröttsammare än andra. Så är det. Alla måsten. Fy vad jobbigt. Så det struntar jag i. 

Äldsta dottern har varit på läger denna helg, så jag hämtade henne därifrån och samtidigt åkte vi in till centrum och butiken där de har haft julöppning i dagarna två. Kändes som om jag drog benen efter mig men hon var i alla fall glad att se på alla julprylar och så bjöd de på glögg och pepparkakor. Pratade med en vän.

Att vara omgiven av människor men ändå känna sig helt ensam. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. För det stämmer så bra. Det känns för jävligt.

(null)


Det gäller ändå att fortsätta. Dag för dag. Vecka för vecka. Månad för månad. Skrämmande om det alltid kommer att kännas just såhär, men ingen kan se in i framtiden. Ibland tänker jag framåt. Ibland inte alls. Ibland drömmer jag mig bort härifrån. Ibland vill jag stanna kvar. Någon förändring är det åtminstone dags för. Det konkreta återstår ännu att se.

Söndagar alltså. Borde ju vara bland de bästa dagarna egentligen. Men denna pessimistiska maman tycker bara att alla dagar, alla veckor, som jag klarat av, känns som en seger.

Tills nästa gång.

Hej svejs!
Här har vi spenderat en lugn farsdag. Saknat min egen far, men har med barnen firat deras far och givit honom massor med gåvor och deras egengjorda pyssel. Han ville ut och köra fyrhjuling så det blev förverkligat. Gjorde hemlagad pizza och sen har det slappats och mysts ordentligt inför den kommande, intensiva veckan. 
Här en bild på hundarna. 😊

(null)
Melker och Crazy Lady. 🐶🐕

Nu blir det nattning här och sen ska det bli skönt att ta en varm dusch och krypa ner i sängen.

Hej svejs!