Den fina hortensian och min nya marshmallow fyllda glasburk. 
 

Det var den helgen. De flyger alltid förbi så snabbt. Har fått städat huset och tvättat tvättkorgen tom - Big Hallelujah Moment!
 
Jobb väntar för mig imorgon och barnen får vara hemma med sin pappa. Sista intensiva veckan för min del, sen blir det lite lugnare puckar. Vill ju även jag kunna njuta lite av sommaren. 🌿🌺🌿
 
Lilla har blivit snorig och förkyld, så jag hoppas bara att febern hålls borta. Och någon öroninflammation vill vi inte heller veta av mera.
 
Under shoppingresan den gångna veckan hittade jag den mest vackra vattenkokaren jag sett! Vår gick sönder och jag hade som uppdrag att hitta en ny. Hur gullig är inte denna!?
 
Nya vattenkokaren. 
 
 
Nu blir det sovdags i det här huset.
 
Söta drömmar!
 
Hej svejs!
 
Stora tjejen med sin far imorse innan sommaravslutningen.
 
 
Nu äntligen har barnen fått påbörja sitt sommarlov. Solen skiner och de större är ute och leker med grannarna. Lilla hålls inne med mig för hon är hostig och snorig... Själv fryser jag ständigt. Hoppas det inte är någon förkylning som vill komma åt oss. Jag måste ju kunna jobba juh...

Vi slappar och kollar på Pippi Långstrump och Mr. Bean Just nu, jag och minstingen.

Blev bjudna på en studentfest, men de större tjejerna får fara dit med sin pappa, som det ser ut nu. Inga släktingar eller så, men bekanta.

Ha en trevlig helg alla!

Hej svejs!
 
Så himla skönt med fredag nu alltså! Efter en intensiv arbetsvecka är det nu skönt att äntligen slappna av.

Småflickorna har påbörjat sitt sommarlov, medan stora ännu ska ha en avslutning tillsammans med betygsutdelning imorgon. Inga andra föräldrar inbjudna än sista årets studerandes föräldrar, för att de byter skola nästa läsår.

Lite synd att inte få vara med där och dela den upplevelsen tycker jag. Det brukar vara så gemytligt på sommarfester, som jag minns det...

Har varit ett par dagar på arbetsresa, men en kul sådan. Hotellboende och shopping för hela slanten. Hur roligt jobb har inte jag!?

Tog några bilder från hotellet och cafe'et sen. Nåt annat hann jag inte fota heller under vår vistelse där. Var alltså som följeslagare åt en klient som annars inte kommer sig iväg ensam. Sånt tycker jag bara är kul. Ett par timmars bilresa resulterade dock i huvudvärk, det var inte lika kul...


Hotellet och mitt köp på cafe'et innan hemfärden.
 
Nu har vi haft lite fredagsmys, med filmen HOME. Fullt godkänt av oss alla BTW. Popcorn och godis hörde naturligtvis till programmet.
 
 
 
Nu ska vi kolla vilken klänning stora ska ha imorgon, samt lacka naglarna.

Hej svejs!