Har fått ett paket från H&M till stan idag, men mannen har varit borta hela dahen på renoveringsuppdrag så jag hämtar det imorgon i stället samtidigt som jag åker till butiken för att fylla på basvaror och mat såklart. Måste komma ihåg apoteket också... *note to myself*

Det är nån efterleverans från H&M, jag fick ett paket tidigare också, men de hade inte alla varor inne så dom kommer först nu.

Lilltjejen har varit lite piggare idag. Ville t.o.m. zumba lite. ;)

Hon får stark medicin, men inen antibiotika, det behövs inte (ännu i.a.f.) så vi ser om hon blir bättre och det hoppas jag verkligen. Det är så himla jobbigt när nån av barnen är sjuka. :(

Lilla har feber fortfarande. Hon vill bara vara i min famn heeeela tiden. Igår på morgonen/förmiddagen ville hon inte riktigt äta, men mot kvällen gick det lite bättre och imorse åt hon nog sin gröt. Men hon är så hiiimla trött och vill mest sova. Så är ju stora också när hon blir sjuk; hon sover bort det.

Har passat på och städat i barnkammaren och försökt lösa förvaringsproblemet, men det är inte lätt. Sen har alla saker bara blivit kastade i samma förvaringslåda under sängen, eller i kistan under skrivbordet, fastän sakerna har särskilda platser. Då tar det ju massor av tid att reda upp igen, enklast skulle vara att lägga sakerna rätt genast, men vi är flera tänkare här i huset. ;)

Har börjat få den där viljan att inreda och ändra på här hemma nu, som alltid infinner sig på våren. Hänger ganska mycket inne på www.styleroom.se och ser hur andra löst det där med förvaring och sen fick jag en idé till köket där ifrån samtidigt. Bara nåt jag snubblade över i förbifarten, men som blir ett större projekt när det verkligställs. Inkommande sommar skall även hjälpköket piffas upp, så dit söker jag en massa idéer och passande lösningar. Tror nog inte vi kan ta bort så många skåp, för de behövs alltid, men ett skåp har jag bestämt att bara måste ut! :)

Nu sover lilla och jag har just sett på familjen annorlunda på www.tv4play.se så nu kanske jag hinner tanka min inredningsenergi en liten stund till.Hej svejs!
Nu har vi kommit hem från vår helg i tropiclandia i Vasa. Hur skönt som helst att få simma, bo på hotell och äta gott. :)


Här har vi simmat, bubblat och åkt rutschkana. :)


Här satt vi och åt frukostbuffé. Det är något speciellt med just frukostbufféerna på olika hotell. Jag bara älskar det. :)


(bildernA lånade från google)

Nu blev det tyvärr så att lilla fick feber. Så jag och hon stannade och myste och såg på inredningsprogram på hotelltv'n just idag medans stora och pappsen simmade en gång till. Vi hann ju ändå simma igår, så det gick så bra så här också.

Sen fanns ett fint lekrum också, som vi var till flera gånger. Barnen har haft det så kul! Och vi vuxna med förstås. :) Bokade ju helgen lite med mannen i åtanke, han fyller nämligen år idag, så det var lite som en gåva åt honom och resten av familjen. Han fick vakna till sång denna morgon. Stora var den mest morgonpigga av oss (som alltid) och vaknade kl.6! Somnade dock om en stund sen nog, innan det var dags att stiga upp.

GRATTIS ÄN EN GÅNG ÄLSKLING!

Nu ska jag baka en tårta så länge födelsedagsbarnet inte är hemma. :) Han anar inget och tror att han inte får någon tårta alls. ;)

Och nu är det SPORTLOV!!!!! :)

Hej svejs!