Vi firar alltså Valborg denna måndag kväll, men vi tar det ordentligt först imorgon, med majkalas och grillning, för då är det en ledig dag. Skulle ha blivit så sent annars ikväll, när våra bekanta slutar jobbet senare än mig. Och sen blåser det så himla hårt nu också. Dammet bara yr upp av vägarna... Men annars har vi haft 5-10 grader, riktigt vårlikt och skönt.POETS OF THE FALL

Detta underbara band var jag och två av mina systrar och lyssna till förra lördagen. De hade en konsert ungefär 90 km härifrån, så vi passade på att gå och se dom. Hade inte hört så många låtar av dem förut, men blev ju helt fast nu. :) "Carnival of rust" är väl den mest spelade låten av dom, men nu bara älskar jag en nyare låt av dom: "cradled in love". Kan höra den om och om igen hur länge som helst! :)

Vi har varit in till stan och handlat mat och lite gott till morgondagens grillande och sen åt vi på McDonalds. Träffade på kusinen med familj där. Trffade dem och e massa andra släktingar igår på min mormors kalas också. Det var trevligt. 91 fyllda år och still going strong. Stålmormor. :)

Nu ska jag göra struvor och hade tänkt göra en cheesecake också, men måste se om vi har några kex som går att använda i stället för digestive...

Igår kväll så vi en kul, sevärd film:Nu: struvbakning. Så länge stora är ute och cyklar med en kompis. Nog för att det blir klottigt ändå men...

Hej svejs!

Har haft en lång arbetsdag idag. Ska ta några dagar ledigt före inkommande helg och bara ta det lugnt. Känner faktiskt att jag behöver det. Är såååååå trött just nu. Vill bara koncentrera mig på detta här hemma nu (inget speciellt, men mest städande och plockande och lite ordning i köks- och klädskåpen jag planerat) sånt som blir lidande när jag är borta under dagarna och är för trött på kvällarna... 

Nu kommer det ju mera snö, men jag hade tänkt ta ut den nya cykeln Felicia har fått. Hon har provcyklat här inne, men inte ute ännu. :)

Har påbörjat projekt-garderoben, men är långt ifrån färdig... Sen måste jag upp på vinde för jag har på känn att där finns en del kläder (Angelas gamla) som kan passa på Felicia just nu.

Handlade hem lite mat efter jobbet idag, så vi ska klara oss några dagar. Har även tänkt baka något, men vet ännu inte vad... Kanske oooey goooey brownies igen, dom var ju bara föööör goda! ;)

Hej savejs!

Igår var det äntligen dags för kvällen jag väntat hur länge som helst på. :)

Har planerat detta tillsammans med de andra 3 i flera veckor! Så är det nu för tiden för att man ska komma sig ut. Jag menar, naturligtvis måste ju barnen ha någon med sig under tiden och som tur är har jag ju en man som ställer upp och tycker jag måste få ladda batterierna ibland. ;)

Syrran kom över, sen åkte vi iväg och hämta upp en kompis från stan och sen iväg till vår värdinna för kvällen, som bor lite utanför stan. Hon hade dancemusiken på i högtalarna medan vi förberedde maten (tacos) som lyckades sååå bra. Synd att man inte orkar äta så många bara. ;)

Satt och pratade dittan och dattan och blandade några drinkar och shottar. Jag hade köpt en cider (ny för mig) som var heeeelt underbar! Rekommenderar den verkligen varmt!


OLVI tropical fruits cider.

När man inte är van att dricka alkohol, blir man snabbare påverkad, men det märks inte genast. Det var ungefär när vi skulle sminka oss och ställa oss iväg mot stan som jag plötsligt blev trött och illamående. Hmm.. Hann tänka tanken att jag vill hem.

Men vi kom oss till stan och fick frisk luft samtidigt och intog genast dansgolvet när vi entrade nattklubben, sen bara dansade vi tills kvällen blev natt och ännu en stund till :D Så jag började må riktigt bra och mår inte alls dåligt idag heller! Allt är på bästa sätt!

Men när mannen idag föreslog att vi kan göra detta till en månatlig tradition, tyckte jag nog att det skulle bli för ofta. Å andra sidan är det kanske lite för sällan med 2-3 ggr/år men ett mellanting där vore helt perfekt! Sen är jag en sån person som inte behöver alkohol eller en nattklubb för att ha kul. En tacokväll med tjejerna med bra musik, intressanta diskussioner och spel är nåt jag lever på i flera veckor. Skulle förresten sjunga SINGSTAR och´kså under kvällen, men det glömdes på något vis bort i all uppståndelse.

Fick vid halv 3 tiden skjuts hem av svägerskans son som är så snäll och väluppfostrad skötsam så jag smälter. Syrran sov över hos oss och vi hann äta frukost tillsammans innan hon skulle åka iväg och hämta sin bil och köra hem till sin familj igen.

Nu känns det som om jag är redo att ta itu med dessa vardagliga grejer med en mer motiverad inställning. Fast idag har jag nog bara tagit det lugnt och chillat. ;)

Denna vecka blir en kort arbetsvecka. Kort dag måndag, lång dag tisdag och sen ledigt i tre dagar. Bestämde mig för att inte ta emot några flera uppdrag denna vecka utan helt enkelt ta det lugnt och bara göra annat när jag har den möjligheten.

Nu blir det att röja undan i köket och senare koka lite kvällsgröt. Förskola och jobb igen imorgon!

Hej svejs!