Ända från fredagskvällen när jag var på "mamma-middagen" satt det trevliga i. =)

Ok, mannen åkte iväg och fiska strax från morgonen, både lördag och söndag. Men det störde inte oss, för vi sov länge. :)

Lördagkväll åkte vi hem till bekanta. Dom hade kokat mat och bakat blåbärspaj. Barnen lekte och i pratade och hade kul allesammans.

På söndagen skulle vi få gäster, så först blev det städning och sen när dom kom hit började vi grilla (trots regnet) och jag gjorde en kladdkaka till efterrätt. Hur gott som helst och barnen trivdes tillsammans.

Idag hade Felicia sin läkarkontroll. Det gick smärtfritt och allting var bra. Hon kollade samtidigt öronen på båda flickorna och de såg riktigt bra ut. Rutinkontrollen bör göras efter öroninflammation, så det var skönt att få det konstaterat att dom är helt friska i öronen nu.

Vi vet ju vilken dunderkur dom ska få om det blir flera gånger sådana symptom.

Imorgon åker jag och tjejerna till min mamma. Sen ska vi hämta en större säng som min kusin inte längre behöver. Hade först tänkt ha den åt Angela. Men p.g.a att vi har ganska trångt här hos oss, så kommer vi att föra den bredare sängen till mammas och så tar vi en normalstor säng därifrån senare när det blir dags för Felicia att sova i en större säng än spjälsängen, alltså en junior-säng och det blir då den som Angela har nu. Allt detta blir ju inte av riktigt än, men jag är alltid steget före i mina tankar. ;)

Som ettårs kalaset. Det är i stort sett redan färdigt planerat. Haha. Ok inte riktigt helt, men en lång bit på vägen i.a.f. =)

Nu blir det kväll. Underbart att regnet äntligen upphört. Min käre make är ute och jobbar på staketet som vi ÄNTLIGEN fått brädor till. Jag ska måla det vitt sen när han gjort sin del av jobbet klart. Det blir såååå fint!!! =) Ska lägga in lite bilder i ett senare skede.
Det mesta går på samma sätt varje dag här hos oss just nu, bra med rutiner för barnen förstås, men det blir lätt lite tråkigt måste jag säga... Därför var det så kul att hälsa på syrran i förrgår.

Vaknade kl.6 imorse av att grävmaskiner hade värsta ljudet utanför oss. Det är lite in i skogen som dom bygger hus just nu och mycket störande måste jag erkänna att det är... Inte bara för ljudet, men också när vi är ute på gården, där barnen har sitt lilla lekområde, så ser man rakt på tomten/tomtarna. De har fällt så mycket träd att skogen inte skymmer oss från varandra längre. Tycker inte om när det blir så tätt med hus här. Ena stunden känner jag att jag vill sälja det här huset och bygga/köpa nytt, men den andra stunden tänker jag att nej, det är nog bra här och vi renoverar lite i taget när det är någonting som behöver göras något åt.. Hmm.. En ekonomifråga samtidigt, därför är det inte lätt att bestämma sig på en gång.

Min man ringde för en stund sedan och var kaffesnål. :) Lovade koka en panna och föra ut lite bullar med, så vi åker nog om en halvtimme ungefär så han inte behöver vänta så länge. Felicia somnar säkert i bilen då. Hon var lite svår från kvällen igår, hon kunde inte riktigt komma sig till ro när det var läggdags.

Senare ikväll kommer min mamma hit, för att vara med barnen tills deras pappa kommer hem ikväll, han sa det blir sent... Så jag behövde en stand-in barnvakt så att jag själv får åka iväg till restaurangen nere vid hamnen. Ska ta ut lite egentid ikväll. =) Såååå skönt och behövligt just nu känner jag. Och kul att få prata av sig till andra mammor.

Men nu ska vi snart ställa oss iväg. Återkommer vid ett senare tillfälle igen!
Skulle egentligen skriva ett inlägg redan igår kväll, men blev så himla trött, så jag orkade helt enkelt inte!

Tog en sovmorgon, vilket var hur skönt som helst, sov inte så bra under natten (pga. snarkningar och konstant väckning av lilla och senare även stora som ville komma i vår säng...). Sen efter frukosten ställde vi oss iväg till min hemby. Hälsade på syrran och flickorna fick leka av sig lite. :)

När dom började ställa sig till fotbollsträningarna åkte vi hemåt, men stannade till vid min pappas grav.

När vi kom hem tog vi ut Bellman för att springa lite.Ser nu att bliden är väldigt dålig... :/

Han sprang inte långt för han ville äta gräs och bara hoppa lite på vår gård. :)

Sen gungade vi en stund. =)

Hur kul som helst. :DDenna goda glass gjorde min man åt mig här om dagen. Tre bollar! Så otroligt god! Köpte hem våfflor och litersglass och gjorde egna glasstrutar. Stora tyckte också det var kul. :)

Måste ännu nämna att igår kväll, efter att vi gått in och ätit planerade jag att tvätta några fönster, men Felicia verkade trött så vi gick först en promenad med henne i vagnen. Hon somnade gnaska lätt, men promenaden kom att räcka två timmar! Vi stannade upp flera gånger på vägen och pratade med grannarna och sen kom glassbilen susande förbi. När vi kom in tillbaka var det dags för kvällsgröten, så jag behöver ng inte nämna att några fönster inte blev tvättade... :/

Ska försöka på nytt igen idag... kanske... ;)

Baj 4 nau!