Hej igen.

Nu var det verkligen ett tag sedan sist. Men vi har flyttat till min mamma nu och bor här så länge renoveringen på vårt hus görs. En del sanering måste också göras. Det som räcker längst är torkningen, som måste göras för att fukten ska försvinna. Sen att det hittades mögel, var inte det kulaste. Jag packade väskorna och åkte ut hit till mamma för snart två veckor sen (på fredag). Mannen har sovit där tre nätter på två veckor. Det är han + ibland nån kompis som har gjort grovarbetet...

Det tar på krafterna detta, men det är skönt att vara här nu och inte se eländet konstant. Mår dåligt när jag åker dit och matar kaninen och samtidigt ser hur rörit allting är. Sen är ju det mesta täckt av byggdamm också. Vet inte hur vi ska få upprett allt sen. Men det blir i ett senare skede. Det kommer säkert mer byggdamm ännu, så ingen vits att städa än.

Internetuppkopplingen är mycket långsam här hos mamma, så jag har inte varit så mycket på datorn, men fint så. Vädret har varit underbart denna vecka.

Midsommarfirandet gick lugnt till. Vi grillade här på afton. Sen var det bröllop på lördag. Igår åkte vi in till stan och shoppade lite och på kvällen grillade vi. Realisationen har ju börjat nu, så det var kul att kolla runt lite. Köpte faktiskt en reebok-Tshirt till mig själv för halva priset. :)

Måste strax gå ner och kolla tvätten. Har igång en maskin och måste lägga igång en till. Sen måste jag tömma ur diskmaskinen. Och på eftermiddagen kommer mitt fadderbarn och hennes lillasyster hit. Jag ska se efter dem en timme eller så. Innan jag och mamma åker in till stan, till lopptorget där hon säljer en massa grejer och måste ordna upp lite + kolla inkomsten.

Angela är hos sina kusiner, så vi hämtar henne då samtidigt. Dom skulle åka ut och bada, det älskar hon. :D

Felicia sover i vagnen, men jag tycker jag hör nåt ljud nu, måste kolla läget.

Hej svejs!
Inte i mitt fall i alla fall. Jag bloggar inte varje dag, tycker inte jag hinner helt enkelt. Fast det inte tar så många minuter att göra ett inlägg så gör jag nåt annat dom minuterna i stället. :P

Dagböcker skrev jag tidigare, i tonåren typ, men det har jag slutat med.

Idag har vi varit på vägen hela dagen. Fått en massa saker fixade. Hämtade en nalle puh klocka från posten, ett paket som nu blivit sänt till oss för tredje gången (de andra två gångerna har klockan varit trasig...). Sen var vi och titta på kakel, och hittade otroligt nog kakel till väggen och köpte det genast. Men till golvet fick vi ett par prov som vi skulle fundera på ännu.

Kokhett idag också, men det var skönt i bilen med A/C! ;)

Nu har Felicia ätit. Hon ska dricka lite mjölk ännu så tror jag vi tar en promenad med vagnen, för hon verkar lite trött.

Hej svejs!
NU har sommaren infunnit sig hos oss och det är sååå himla varmt! Först idag fick vi byggt AC:n i bilen, det har varit olidligt varmt att ens köra in till stan för att handla tidigare, men nu går det hur bra som helst. Stora sa till och med att hon fryser! :O

Här kommer en bild på myshörnan på vår nybyggda terass.Underbart mysigt att sitta där, men alltför varmt mitt på dagen. På kvällen är det riktigt skönt, men myggorna stör lite ibland... Måste tillägga att det inte är helt klart än. Lite som ska målas ännu o.s.v. Men i det stora hela är det färdigt.

Borde inte klaga alls. Det är ju detta vi har väntat på hela långa, kalla vintern!

Men en annan sak måste jag faktiskt få vara lite less på. Nämligen att vi upptäckte en fuktskada i vårt badrum. Tyvärr har det gått så långt som till vårt sovrum. Fuktskadan ligger precis under golvet där. Allt måste rivas upp... Och försäkringen täcket INGET av kostnaderna. Vi måste stå för ALLTING själv. Smakar trä faktiskt och jag har grubblat några dagar och nätter på detta n sen vi fick reda på det. Idag hade vi en möjlig byggare och kolla läget, men han kunde inte riktigt säga hur mycket det kommer att kosta, vill ju ha en summa, men det är omöjligt att säga innan vi har rivit upp och kollat hur mycket som måste göras. Oj, vilken otur att detta skulle ske just nu när vi inte har mycket pengar alls och jag dessutom hade bestämt mig för att vara hemma i över ett år till. Jag drar ju liksom inte in några pengar alls då kan man säga... Men allt går, även det som verkar omöjligt ordnar upp sig till slut brukar jag tänka. Positiv inställning är väl bättre att ha än negativ. Ska se vad det blir av allt detta.


Var på besök till förskolan igår, jag och stora. Det ser helt kul ut, tror att hon kommer att trivas bra där.

Nu ska jag se på när lilla spelar på keyboarden, hon är så stolt när hon får ljud ur spelverket. ;)

Hejdå!