Nu har det hänt en del sen jag sist hade tid att sitta vid datorn och skriva.

I tisdags på kvällen var jag ju då lärling på et seniorboende typ 25 km hemifrån. Gjorde en kortkväll men blev inte direkt förtjust. De ringde genast följande dag och ville ha mig på jobb denna helg. Så ikväll har jag då gjort ett långt skifte på samma ställe, men är fortfarande inte förtjust i att arbeta mera. Vet inte om det är själva branschen jag tröttnat på (hoppas verkligen inte det med tanke på mitt fasta jobb) eller om det bara är det att jag inte är redo att åka hemifrån och "lämna flickorna" än...

Nåja, i onsdags åkte vi till min syster för att leka lite och på kvällen gick vi ut och äta på restaurang hela bunten. Inte den bästa maten, men jag är alltid glad bara nån annan kokar maten, så jag åt gladeligen min burrito med pommes. :)

Följande dag kom min mamma på besök efter sin studiedag. Innan det hade jag hunnit städa hela huset samt lagt lilla för en tupplur. Hon sov hela tiden och hann inte se mormor. Angela verkade lite krasslig, ont i huvudet och trött samt röd och varm om kinderna. Hon somnade plötsligt på soffan och fick sova ett par timmar. Sen vaknade hon med feber... Kastade dessutom upp ett par gånger under kvällen och gick tillbaka och la sig. Ringde följande morgon till förskolan och anmälde henne sjuk, men det felades henne absolut ingenting under fredagen! Mycket konstigt fenomen... Så vi bakade bullar då hon ändå var på alerten, 74 bullar blev det och här är en del av dom:Goda kanelbullar! T.o.m. Felicia var med och "bakade" och fick äta upp sin egen bulle sen. :)

På kvällen såg vi på film och åt ostbågar och choklad, bl.a. dessa:Mycket goda! Rekommenderar varmt!

Sen hade vi ju tänkt fara på öppningen av vår kompis´ nya pub just den kvällen, men min man fick fara dit ensam. Han kom hem kl 6 på morgonen!!! Jag bestämde mig för att kolla in puben nästa helg istället, när min syster kommer hitåt igen. :) Tror vi ska gå ut och äta också tillsammans med lillsyrran och diskutera våra julplaner lite...

Imorgon blir det en slappdag. Hade tänkt hälsa på min mamma, men hon är förkyld så vi hålls nog borta därifrån nu ett tag... Ska plocka lite här hemma istället, det blir man ju ändå aldrig färdig med.

God natt!
Vilken väckning denna morgon alltså. Felicia grät så alla vaknade, hon drack lite vatten och skulle just somna om så ser hon pappa stiga upp och gå ur rummet (han skulle ställa sig själv och stora till skolan) och så börjar hon gråta och vråla igen... Skall ur sängen och efter pappa till vilket pris som helst. Så godmorgon, vilken underbar dag! Gäsp.

Sen när vi väl trodde att vi fått iväg storasyster och pappsen, så åker dom inte iväg! Vi brukar stå och vinka i fönstret, men nu står dom bara där och ser bekymrade ut och kollar på däcket! Punktering! Åh nej, och dom som kom sig ut i god tid och nu måste däcket bytas ut! Tur att jag har en händig man, han bytte det på tio minuter och så var dom iväg MEN dom glömde skolväskan på trappan. Ååh.. fattar inte varför det ska bråka denna dag för igår gick allt som smort! Men kanske just därför...

Efter frukosten kollade vi lite på Dr.Phil och jag plockade undan lite saker som låg och skräpade. Märkte att lilla blev trött ganska snabbt, för hon hade ju blivit väckt. Så när pappsen kom hem till lunchen, så fick hon äta lite och nu sover hon i dubbelsängen. Det började regna ute så...

Mannens bror kom över just när jag fått lillan att sova, annars skulle nog jag också ha somnat...

Igår däremot gick allt som på räls. Redan på förmiddagen fick jag två samtal om jobb. Det ena tackade jag till genast. Men den andra måste jag ännu fundera lite över... Det kanske blir verklighet det också. :) Många järn i elden just nu, men det är bara kul. :)

Sen på kvällen åkte vi iväg till våra bekanta, som har en liten bebis på två månader. Fick hålla henne denna gång. Såg henne senast för en månad senast. Visst har hon blivit lite större, men hon är fortafarande den lilla gulliga bebisen, som jag inte kan förstå att mina två också har varit. Helt ofattbart!

Fick äta godaste ankgrytan jag nånsin ätit. Verkligen utsökt! Vill lära mig koka god, varierande mat. Just nu känns det som att fantasin tagit slut när det gäller att koka mat. Det är bara tråkigt just nu. Synd. :(

Nu ska jag kolla lite recept på nätet coh fortsätta plocka lite + hänga tvätten.

Hej svejs!
Vilken tråkig helg vi har bakom oss.

Och jag som var så glad att det blev fredag!

Ok, vi handlade mat och hade en mysfredag som vi brukar, men både lördag och söndag gick i lathetens tecken. Gjorde bara det allra nödvändigaste. Hade dessutom en typ av spänningshuvudvärk strax från morgonen, så det var inte det roligaste. Fick börja med värkmedicin till frukost.

Lördag kväll spenderade jag och lilla på tumis. Tände ljus och kollade på tv. Slappade på soffan bara. Skönt på ett sätt, men jag kände mig bara rastlös hela tiden och tänkte på saker jag borde göra... Stora åkte med sin pappa till en bekant familj där dom hade matbjudning och hon fick leka av sig lite.

Men idag var det dags att ta itu med sådana saker i stället då. Tvätten och städningen. Städade ordentligt i torsdags, men ändå var det hur rörigt som helst redan följande dag. Fattar inte!

Ska gå ett varv med dammsugaren här om en stund. Får gäster i morgon dessutom, så jag tror vi ska baka chokladmuffnsarna igen. ;)

Stora är ledig nu två dagar. Undrar varför vissa andra är lediga hela långa veckan, men dom kanske får kortare jullov sen, måste komma ihåg att fråga imorgon av våra gäster.

Har lite planer som ska dra in lite pengar åt oss också, så jag ska ta itu med det exakt just NU!Hej svejs!