Stora började bete sig konstigt igår kväll. Klagade på huvudvärk och trötthet. Somnade bums på soffan och blev varmare och varmare (hade stegring innan hon somnade). Hon vaknade till ett tag under sena kvällen men somnade om efter att ha druckit lite vatten. Denna morgon vaknade hon med hosta och stegring igen, så jag ringde klubben och sa att hon stannar hemma för att vila. Hon klagar på ont i nacken och hela kroppen. Någon slags förkylning är det ju. Synd bara att hon ska åka på det...

Lilla däremot sov länge idag. Hon tränade lite på golvet innan hon skulle äta gröt. Hon lyfter upp baken duktigt, men får inte armarna att jobba i samspel med benen och blir stressad när det inte blir som hon vill. Snart kanske hon klurar ut det dock. :)

Ska ta en lugn dag idag tänkte jag. Kanske åker in till stan sen efter att mannen kommit hem från praktiken. Han har långa dagar denna veckan... Men jag måste ju kolla om det kommit någta pengar på loppiskontot och ordna bordet lite samtidigt. :) Skönt att slippa lite saker som vi inte behöver längre, men jag skulle inte vilja dra hem så mycket sen efter att försäljningen är slut, så jag försöker hålla låga priser.

Har ett oerhört starkt shoppingsug just nu. Säkert för att våren är på kommande och jag vill ha massor nytt både åt mig och barnen, samt ett o annat i inredningsväg. Om man bara skulle ha massor med pengar sklle det inte vara något problem, men så är inte fallet just nu.

Ska väl börja koka mat snart. Eller kanske jag lägger ut Felicia och sova i vagnen först. Ja, så gör jag nog.

Hej svejs!
Fick DET samtalet från jobbet idag. Japp, nu måste jag alltså bestämma hur länge jag ska vara hemma med lilla Flisan. Jag visste ju att denna dag skulle komma, men jag har bara skjutit det längre i framtiden hela tiden. Men nu är det ett faktum. Tiden går, flickorna växer och jag blir inte yngre! Chefen kanske ville ha ett ja eller nej genast, men jag bad om två veckors betänketid, så hon skulle återkomma då. Hon hade i.a.f. räknat med att jag är hemma hela sommaren. Skulle helst vara hemma för evigt om det var möjligt, men det vet vi ju alla att inte är möjligt ekonomiskt, med lån på huset o.s.v.

Men hur skulle man kunna lämna denhär lilla åt någon annan varje dag!?!?! Kolla nu på ansiktet! :)

Ok. Nu är vi friska igen.
Mannen har haft lite strulig mage idag, men har klarat av sin praktik ändå. Märker på honom att det är jobbigt att vara där, men man måste ju, när det hör till skolan... Men bara han orkar dessa veckor nu så far han belöning, vi åker en vecka upp till Lappland!
Jag har lagt saker till försäljning vid loppis idag, hoppas att det ger bra med pengar så ska jag köpa ett liftkort till honom, han har ju åkt snowboard tidigare, men ifjol när vi var upp till stugan låg vi sjuka. Det blev bara en snöskoterutflykt med hela familjen och ett försök att få dottern upp i pulkabacken, men hon ville inte åka för hon tyckte att alla glodde på henne. Stackarn. Hur som helst, imorgon ska stora till klubben igen och sen har hon dans på kvällen. Denna gången får dom alla ta en kompis med sig, så det har hon väntat länge på. :)

Kokar risgrynsgröt just nu, så jag måste nog sluta skriva så att det inte bränns vid på spisen. :/ Felicia sover ute i vagnen, Angela ser på TV och pappsen vilar, så det är ganska lugnt just nu.

Hej svejs!