Håller på bakar knäckäppelpajen igen på begäran av min man. Han, som annars inte tycker om sött så mycket, tyckte denna var jättegod och har velat ha den igen ända sen jag gjorde den sist. Så jag ska laga den åt honom tills han kommer hem från skolan så blir han nog glad. :)

Har nog inte nämnt vad min man studerar. Han har ju jobbat inom plastindustrin i 6 år, men hans firma flyttade till Sverige, så han fick hitta på något annat. Nu läser han VVS, om vattenrör och ventilation och sådant, framtidsutsikten med tanke på jobb är toppen inom just den branschen, så jag tror nog han hittar nåt jobb sen, innan han startar sin egna firma. Det är vad han planerar i.a.f. Vi får ju se vad det blir av den saken. Han planerar så många saker. :P

Ska laga mat här samtidigt, lilla sover så jag ska passa på med så mycket som möjligt nu då. Senare far vi och skrinna.

Konstigt hur det igår var närmare -20 grader och nu plötsligt är det + grader! Konstigt väder vi har.

Men nedräkningen till vår resa har börjat. 13 dagar kvar. Jippii!!! =D

Såhär gulliga var flickorna förra veckan. Lilla äter bättre om stora är med och matar när det är matdags. Nu när vi alla varit sjuka har det varit lite si och så med ätandet. Men kvällsgröten går alltid bra. :)
Köpte plommonpuré idag när jag var till butiken, så att magen hålls mjuk, hon hade svårt en kväll för att magen var för hård. :(

Såhär liten var hon på BB, Felicia Kim-Ly. Hon var 3255g och 50cm. Hon har ändrat så mycket och växt till sig sen dess. :)

Felicia 5 månader. =)

Nu har vi alltså en envis hosta kvar efter vår hemska förkylning. Alla 4 hackar och hostar mer eller mindre. Måste bli frisk snabbt nu, för om 2 veckor åker vi till Spanien med min mamma! Väntar så på det. Det stör mig inte ett dugg att det inte är blomningssäsong där just då eller att det är i genomsnitt "bara" 20 grader där då. Nej, bara vi får se solen och ett litet ombyte i vardagen, det räcker. Och så kan vi ju simma i de uppvärmda bassängerna. Min mamma har varit dit till Gran Canaria ett par gånger förut tillsammans med pappa när han levde.

Nu ska jag plocka undan lite och så. Det hann bli otroligt stökigt under denna vecka vi varit sjuka, men nu ska vi starta på ny kula och rensa lite medsamma, så kanske jag får mera säljbart tills jag tar ett loppisbord igen. Angela gick också med på att lägga några leksaker i en korg, som hon kan sälja. ;)

Hej svejs!
Nu ligger vi alla sjuka hos oss... Min man blev först sjuk och han låg däckad i datarummet lite isolerad flera dagar! Han bara låg och det skrämde mig att vi också skulle bli sjuka, men tyvärr klarade vi oss inte undan. Jag och stora fick feber ett par dagar efter honom och vi bokstavligen bara ligger. Det är förfärligt, hög feber, svår värk i huvudet och resten av kroppen och en besvärlig hosta samt snuva. Det är länge sedan jag varit så här sjuk sist. Lilla hostade ett antal gånger förra natten men jag hoppas så att hon inte ska få den svåra varianten som vi andra haft. :(
Ska bara koncentrera oss på att bli friska nu så kan vi vara uppegående igen. Verkligen tråkigt att bara ligga, men man orkar faktiskt inget annat, man är så yr.