Alltså för den som inte vet så är ju BUZZADOR något jag hört till i flera år.

De skickade legot för att vi ska bygga och berätta om det åt bekanta. S.k. buzza. 

Gärna får man bygga tillsammans med kompisar också.

Man får alltså hem en ny produkt (ibland flera provförpackningar, så man kan dela ut åt sina bekanta) som man får prova och sedan ska ge feedback om. Både plus och minus med produkten nämns då och jag tycker det är ett bra sätt för tillverkaren att få åsikter om deras produkt. Det är för det mesta produkter man får hem, som passar ens livssituation eller vad man har för intressen.

Du kan också bli en BUZZADOR! Registrera dig bara på : https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=FI&refstr=pam007

Hej svejs!
Fick ju ett paket med ett café i lego för nån vecka sen. Dottern blev eld och lågor och vill ha alla delar som hör till detta. Det finns ju mera i butiken som hör till serien förstås. Salongen vill hon ha och alla kompisar, hon fick två i paketet.

Hon byggde upp hela caféet samma dag som vi hämtade hem det, och skulla komma och visa mig hur duktig hon varit och så tappade hon hela i golvet. Oj, vad hon grät! Hon hade ju lagt ner så mycket tid på att bygga upp det!

Nya tag har hon tagit, flera gånger, men nu har ju lillasyster upptäckt detta underbara att PLOCKA ISÄR legobitar, och det går ju inte riktigt ihop med byggandet. Så vi har ännu inte fått upp caféet på nytt utan jag tror nog vi måste hjälpas åt lite och sen, när det är klart, ställa caféet högst upp på någon hylla i huset där det får vara i fred.

Ännu håller mannen på bygger i hjälpköket och nu är han dessutom ute och sågar denna tid på dygnet. Hoppas inte grannarna kommer och klagar... Det är ju vardag och allt. :/

Snart blir det nog läggdags för mig känner jag, har plockat undan i köket, diskat och lagt storasyster i säng. Hon går i säng kl.21 så hon ska orka upp till förskolan i tid.

God natt!


Ja! Nu hittade jag äntligen väggtexten som jag av en slump såg bara sådär i förbifarten när jag surfade omkring på olika internetsidor. Sparade naturligtvis INTE sidan den gången, så det tog ett tag innan jag hittade just den här väggdekoren jag ville ha och fastnat för. Men nu är den beställd och det är bara att vänta på paket från Svealand. :)

Jippii! Kommer att passa perfekt i rummet vi renoverar för fullt. :)

Är lite småstressad över renoveringskaoset just nu, men vet ju att det är tillfälligt, så det är bara att bita ihop ett tag till.

Nu är jag vrålhungrig, måste söka genom skåpen om det finns något ätbart. :)

Hej svejs!