Idag har jag köpt resten av gåvorna till adventskalendern och paketerat typ hälften. Det tog mera tid än jag hade räknat med och hade ett viktigt möte kl.13:15, som jag fick bråttom till. Så jag stuvade in allting i skåpet i hopp om att ingen hittar det. ;)

Ska på kalas på lördag och har fixat presenter till det också igår och idag. Min mamma var hit igår och se efter flickorna när jag var borta en timme, så jag och hon hittade på gåvorna tillsammans. Kändes riktigt svårt först, men hon har riktigt bra idéer ibland. Haha.

Skönt med fredag imorgon, fastän det har varit jätteskönt att vara tillbaka på jobb igen efter sjukandet. Tror att mannen får färdigt sitt intensiva jobbande under nästa vecka/helg nångång, om han har tur. Dessa dagar 8-21, kan man ju inte hålla på med hur länge som helst...

Men då har vi ju en spahotellresa att se fram emot när han slutat. Ett tredygnspaket har vi bokat på ett badhotell, hela lilla familjen, det ska bli kul! :)
Hit är vi på väg snart!

Har dammsugit hela huset och nu är det dags att vika tvätt och ordna lite i lekrummet, som alltid ser kaotiskt ut...

hej svejs!
 

Nu har vi varit på konsert, jag och stora. Ingen servering hade de denna gång, som på rockkonserten. Den gången tog de inte heller betalt för att hänga upp jackorna... Så vi körde via McDonalds när vi åkte hem och kollade på "Mr Bean - the movie" tillsammans innan läggdags.

Konserten var helbra. Det var fullsatt, vissa fick ta in träpallar att sitta på, från kökssidan. Det bjöds på varierande musik. Allt från Carola till Lady Gaga. Stora tyckte om vissa låtar, de hon kände igen själv, annars var hon måttligt intresserad och hade svårt att sitta stilla.

Själv var jag bara glad att komma mig ut ur huset efter en veckas isolering och njöt för fulla muggar.

Nu ska jag också sova en stund, så jag orkar med en morgondag också.

Hej svejs!
 
Igår var verkligen en hemsk dag. Fick magkatarrsymtom ännu på min förkylning, kände inte av lika mycket när jag låg vågrät dock, så det satsade jag på hela dagen och kvällen...

Vi kollade på film på kvällen hela lilla familjen. Konstaterade att godiset och chipsen längtade efter att bli uppätna, men jag klarade inte av något av dem. Åt endast frukt. Men de andra tycktes inte ha så mycket godissug heller, för det mesta är fortfarande kvar i skåpet än idag, fast det var framplockat igår. Jag måste nog ta och gaska upp mig tills nästa fredag och visa hur mycket gott man ska äta. ;)

Ikväll har jag lovat gå med stora på konsert här i stan. Min mamma är med i en av körerna som ska uppträda där. Vi har varit på en rockkonsert tidigare som de hade på samma ställe, det var verkligen jättebra den gången. Hoppas det blir lika bra om inte bättre ikväll.

Ska börja ställa oss så småningom.

Hej svejs!