Våran Lady

Håller egentligen på skriver fakturor, men det är såååå jobbigt och jag bara måste titta in här mellan varven. ;)

Såg denna text hos en klient idag : "Den rik nog som nöjd är" Tyckte det var så kort och sant och tankevärt. Fint också.


Hade denna kock här om dagen. SÅÅÅÅ gott. Är sugen nu också, men två dagar skräpmat är nog för ofta tycker jag... Ska försöka tänka andra tankar i stället.

Som t.ex. sommarplanerna. :) (Imorse var det -27 grader, så det är ju lägligt att drömma om värme)
Funderar lite att åka iväg till Vimmerby tillsammans med lilla familjen. Visade lite sidor åt maken igår och han var genast med på noterna, så åtminstone det ska ordnas!
Sen en vecka och hälsa på syrran och hennes son är nog ett måste. Vi träffas tyvärr alltför sällan och stan de bor i är bara för underbar sommartid. Finns så mycket aktiviterer och vi har alltid kul när vi är där. Så en vecka kanske känns för lite, men tror nog inte vi kan vara där längre heller...

Har tittat på tulpanerna i butiken varje gång jag är dit, men har ännu inte köpt hem någon bukett. Har inte den typen av man som på eget initiativ är lite romantisk och tar hem blommor. Eller förresten, till födelsedaen har det hänt några gånger faktiskt, men jag skulle önska det lite oftare nog. Men jag är inte heller romantisk av mig, så kanske jag inte har så mycket rätt att klaga då. ;)


Så underbart vackra!

Jag fullkomligt älskar blommor! Favoriten är liljekonvalj, men tycker nog om alla möljiga sorter. Sen är det kul att odla och se om det blir något av fröna.
Förra året försökte jag mig på lavendel. Nytt för mig var att man skulle ha dem kallt (i kylskåp exempelvis) först i några veckor... Sen placeras de ut. Hade redan givit upp och trodde att de aldrig gror, men sen plötsligt kom det upp blad som inte ver ogräs och två blommor hann blomma innan sommaren var slut. De sägs vara fleråriga, så nu har vi krukan i förrådet och hoppas på blommor igen nästa år. :)


Lavendeln doftar dessutom underbart gott!

Ok. Nu ska jag fortsätta med faktureringen när jag fått tänka på lite annat emellan.

Hej svejs!