Nu äntligen har vi fått jul-lov här i huset! Stora hade sin sista skoldag idag, så nu är det ledigt i ett par veckor. Vi hinner fira jul, en födelsedag och nyår på den tiden. Ska bli så kul! Har inte skickat några julkort i år. Hann inte med det riktigt den intensiva sista veckan. 
 
Jul i vårt hus.
 
Haft besök av en av flickornas kusiner ikväll. Han hade med julklappar till alla tjejer och de blev överlyckliga. 
Ikväll är mannen iväg med några kompisar. Han skulle festa ordentligt, för han ville bli hämtad senare. ;) Här tar vi det bara lugnt, kollar på TV och dricker julmust. 
 
Hej svejs!
 
 
Ja nu har väl ändå den efterlängtade vintern kommit! Kallt så in i norden är det, vill inte ens gå ut och kolla norrskenet och stjärnfallen det pratas så mycket om. Körde ett pass zumba istället ikväll. Har kört ett i veckan nu.
 
Snön är det som fattas! Julen kommer i vilket fall som helst, men för barnens skull också är det ju roligare om det är snö när dom leker ute. Själv är jag bara glad att inte behöva skyffla.
 
Sista veckan innan jul-lovet nu. Vem känner att det ska bli skönt med lov!? *sträcker upp en hand* Barnen väntar också ivrigt.
Vi klädde stora julgranen igår och bakade vita pepparkakor. Hade det allmänt mysigt med julmusik på hög volym. Skulle också koppla i våra fina utelampor, som vi brukar ha på taket, men det sa bara POFF en gång när vi la i strömsladden och sen lyste dom inget mer...
 
Tjejerna fick klä granen och endast ett glashjärta gick sönder!
 
Nu blir det snarklådan också för min del, alla andra sover redan. Ser fram emot denna intensiva vecka, känner att allt är ganska bra under kontroll än så länge, men vi får väl se om jag säger samma sak på fredag. :P
 
Hej svejs!
 
Besökte allegro Xmas idag med en vän, designers och hantverkare som sålde sina egentillverkade prylar. Köpte varsin julklapp åt flickorna och njöt av julmusik av en live orkester. Mysigt. 
 
Hemma väntar vi med spänning på julen. Har inte haft julstress hemma precis, men jobbet har tillfört julstress. Ser dock fram emot en fridfull och lugn jul-ledighet tillsammans med familjen.
 
Julstjärnor. :)
 
Hejsan svejsan!