Denna bild beskriver än en gång mig bra, förutom att en massa kunde läggas till. 
 
Har jobbat från morgon till kväll idag och har en huvudvärk som resultat. Inte helt värt det, men hoppas morgondagen känns bättre.
Har i och för sig ett och annat på programmet då också, men efter det blir det påsklov.
 
Antar att andra följer med fotbollsmatchen nu, men jag är inte intresserad alls måste jag erkänna. Räcker fint med att höra hur det slutade sen.
 
Ska bli så skönt att krypa under täcket snart och krama om lilltjejen, som för övrigt fortfarande sover med oss, trots att vi har en smalare säng nu. Hmm... Det är jag som får offra 20 cm till, fast jag redan tidigare sov med ena skinkan utanför. Haha.
 
Saknade tjejerna hela dagen när jag var borta, så det ska vara riktigt kul att spendera de kommande lediga dagarna med dem. Fråga inte efteråt om det blev så avslappnat som jag önskat. Det brukar gå ganska vilt till när det kommer till kritan.
 
Nej, nu blir det god natt för min del. Blir för mycket svammel annars.
 
Hej svejs!
 
Påskinspirerat.
 
Denna helgen bara flugit förbi, igen. Igår fick vi lite tumistid jag och maken när flickorna var hos mormor en stund. Vi åkte iväg på café och shopping.
Efteråt blev vi ännu bjudna på en-månadskalas hos flickornas kusin, så vi hann inte vara hemma mycket. Men idag har vi varit hemma desto mera...
 
Pysslat och tagit det lugnt är vad vi har gjort. Varit ute och hämtat påskris och pyntat hemmet lite inför den kommande påskveckan. Det blir en kort tredagarsvecka med tanke på skola och mitt jobb. Mannen i huset jobbar även skärtorsdagen.
Sen planerar vi en trevlig påskmiddag troligtvis på långfredagen. Skulle vara kul att tänka ut en trerätters-meny, men vi får väl se vad tiden och orken räcker till. Måste förstås även höra med de andra inblandade.
Den gångna veckan har varit fylld med program varje dag, genast när tjejerna piggnat till och blivit friska. Efter den karantänen tyckte jag faktiskt att det var skönt att flyga och flänga lite igen. 😃
 
Ha en trevlig påskvecka alla!
 
Hej svejs!
såhär kan man nog sammanfatta hela helgen här hos oss.
 

Här har vi varit sjuka nu en längre tid. Lilla fick antibiotikakur för sin dubbelsidiga öroninflammation i veckan och mellandottern ska få träffa läkaren idag, just för att hon klagar på ont i öronen. Stora har också mycket slemmig hosta, men hon har inte klagat på öronen, ännu i alla fall... Mannen är också sjuk, jag har ännu inte kännt några symptom, men när jag nu skriver så, får jag säkert äta upp det snart.
 
Känns jobbigt att inte kunna hälsa på någon, så jag har känt mig nere ända sen vi kom hem från resan. Just för att det inte finns så mycket att göra här och nu har vi inte kunnat vara sociala på mycket länge. Har hållit på tappa greppet flera gånger redan och min käre make har varit den som fått höra på mina utbrott, som jag inte är stolt över naturligtvis, men när det blir för mycket så blir det för mycket helt enkelt.
 
Hoppas att ni har det bättre hos er. Här hoppas jag bara kunna se ljuset i tunneln snart.
 
Hej svejs!