Har städat och ordnat I skåp genast från morgonen idag. På eftermiddagen gjorde jag en loppisrunda i stan och inhandlade lite förnödenheter från matbutiken. Kom hem och bakade potatisrieska. 
 
 
Kändes konstigt att göra allt detta ensam, utan avbrott, utan att hela tiden behöva hjälpa någon annan. Det är allt jag gör annars. Både hemma och på jobbet. Så det var skönt att få lite tid för mig själv. Nu är två av barnen hemma igen, men stora lämnade ännu en stund på kalaset som de har varit på.
 
Sommarlovet närmar sig med stormsteg och det gäller att hålla reda på en massa vårfester, maskerad, kalas, utfärder och överraskningsfester. Spännande och kul!? Ja visst! Men det blir lite mycket när allting ska ske nästan samtidigt... Glömde redan bort viktiga papper som skulle överlämnas i veckan, och det blev lite pinsamt där ett tag, när jag fick förklara mig och att jag faktiskt glömt en så viktig sak var inte så roligt att medge. Men, men... Life goes on!
 
Här en bild på min vackra orchidé. Har tio andra, men denhär är i en helt annan färgskala och sen fick jag den av mannen till morsdagsgåva, så den är lite extra vacker i mina ögon.
 
Nu ska jag kolla om det kommer nån bra film på TV, känner att soffan lockar något oerhört just nu.
 
Hej svejs!
 
Vilken dag detta varit alltså! Man hinner med massor när man stiger upp jättetidigt, helt själv, när barnen fortfarande sover! Det är inte ofta det händer, men idag så.

Åkte iväg intill stan för att kolla utbudet av plantor till mitt växthus, men det blev bara tre futtiga, adderat till våra egna sådda chili och tomatplantor då. Det är så varmt väder så det blev lite tidigare lagt, planteringen.

Efter lunchen åkte vi iväg till yngsta tjejens fadder, där flickorna fick leka så länge jag och mannen åkte iväg och kollade på en nyare bil. Hade ju haft vår gamla i 11 år så... Fick så bra deal att vi slog till och köpte den Arne bilen och lämnade vår gamla pärla hos dem. Handlade lite mat och annat innan vi hämtade hem tjejerna och fick en övernattningsgäst på köpet. Vi har kollat på film och fredagsmyst, lekt och friserat varandra Sedan vi kom hem. Hur kul som helst! Mannen i huset valde att åka iväg på en fisketur, får se om han kommer hem med morgondagens middag snart.
 

"En ny start" hette filmen vi såg. Rolig, spännande, känslosam och allt däremellan var den. Helt klart sevärd!

Nu kallar sängen men ha en trevlig helg och glöm inte bort er kära mamma. Det var hon som gav er livet ni vet!

Hej svejs!