Resten av familjen åkte iväg till Lapua och backarna där, men mellantjejen ville inte åka med, så jag stannade hemma med henne. Njuter av solen på terassen. Slängde ut alla mattor så de får vädras. Hittade en passande text som jag även delade på instagram:

(null)

Så mitt i prick alltså! 😂

Nu ska vi äta älgköttsoppa och sen gå ut på terassen igen. Hoppas ni har en lugn och skön söndag!

Hej svejs!

Blev en helt trevlig och lugn lördag nu när alla äntligen är samlade igen. Vi åkte iväg till mango house och åt lunch. Efteråt såg vi Pelle kanin på bio.  (null)

Väl hemma bakade jag blåbärsmuffins och av blåbären som lämnade gjorde jag en smoothie och tillsatte även banan. 
(null)

Ikväll har jag rensat genom recepten. Så skönt att gå genom vad som behövs vs inte behövs. Jag menar, det mesta googlar man ju ändå fram just när man ska baka eller laga nån maträtt. Så jag sparade mest receptböckerna och en del handskrivna recept. Resten fick åka i soporna. 
Imorgon blir det troligtvis mera snöbräda för en del av familjen i.a.f. Ska se hur många som vill åka iväg på säsongsavslutningen vid Lappo, tillsammans med tjejernas kusin. Det kommer säkert krylla av folk där för man får åka i backarna gratis! Bara det liksom!
Har också kollat lite film ikväll men nu blir det nog snarklådan för min del.

Hej svejs!
Nu har vi kommit oss hem efter vår resa till Vuokatti. Bodde i en stuga i Katinkulta och det var backen som gällde varje dag förutom en när vi var till en stor aktivitetspark, där det fanns en massa roliga saker både för stora och små.
Förklarar härmed vintern som över. Snön får smälta bort och det gröna gräset inväntas. Helst ska ju allt detta ske utan det där mellanstadiet där allt är klottigt och trist, men så bra får vi väl inte ha det.
Avslutar med en bild av lilla finisen som prövade på att åka snowboard för första gången i sitt liv, så duktig! Hon fyller förresten fem år nästa vecka.

(null)
Vanessa på snöbrädan.

(null)
Vuokatti-backarna.

Skola och jobb för vår del denna fredag, sen blir det helg.

Hej svejs!