Lilla V. har sovit sn förmiddagsvila så lugnt och länge att jag har fått ordnat upp lite i skåp som annars är de allra sista jag städar... Så det behövdes minsann!

Igår bakade jag godaste kinuskirutorna jag någonsin ätit! De var godast idag, när de fått stå i kylen över natten och glasyren riktigt stelnat till. NAM!

Ikväll var stora hos en kompis och lekte och de hade plockat lingon! Av 3 dl gjorde vi lingongott och sen gräddade vi våfflor, de gick utmärkt att kombinera!

Ikväll körde jag ett body combat pass här hemma, för jag kunde inte åka till studion när en kompis bad mig följa med (brist på barnvakt) men det gick riktigt bra, för lilltjejen låg på sin filt på golvet och tyckte det såg kul ut och var hur road som helst. De större tjejerna ville oxå vara med och försökte hålla tempot så gott det gick.

Imorgon är det fredag igen. Yes! En bråd helg väntas det bli, men det gör inget! Vi firar veneziaden här i österbotten.
 
Annars är det massor på g just nu men kanske efter ett par veckor tar jag och slappnar av igen.

Hej svejs!


Imorse efter att vi skjutsat stora till skolan, skulle jag röja upp lite i köket.

Tog tag i en burk full med tomatsalsa som skulle in i kylen och vad händer om inte att locket inte var riktigt pålagt och hela burken med innehållet åker i golvet och allt bara yr omkring på dörrar och allt.

Hade inte tidigare på morgonen alls reagerat på att jag hade ont men NU minsann, när jag skulle krypa på golvet och skura och torka upp allting. Aj-aj-aj-aj lät jag hela tiden.

Var på ett bodycombat-pass i förrgår och igår cyklade jag 6 km (jag vet, det låter inte mycket, men det är MASSOR för mig som är så himla otränad) i snabb fart, så det är inte så konstigt om jag haft ont idag...

Nu har jag beställt lite träningskläder från www.deval.fi :s outlet dessutom, så jag riktigt kommer igång ordentligt.

Har varit ute och fortsatt rensa bort ogräs samt varit en sväng med alla tre tjejerna till andra stan och inhandlat det sista nödvändiga inför helgen.

Igår kväll var jag på föräldramöte. Inget extra att rapportera än, mest bara information om skolan och hur de jobbar osv. Det har ju inte gått så många veckor sen de började ännu så. Det blir ett till möte om en månad.

Tänk att min "bebis" har börjat skolan! Kan inte förstå hur snabbt tiden går alltså! Hon föddes för exakt 7 år och 8 månader sedan, vår förstfödde och nu klarar hon av att cykla själv till skolan! Men precis den biten är svår för mig att acceptera, så ibland skjutsar jag henne, bara för att få se med egna ögon att allt går bra och hon kommer sig till och från skolan tryggt. De gånger hon cyklar själv måste hon ringa mig och meddela att hon har kommit lyckligt fram, samt ringa genast innan hon cyklar iväg hemåt... Tänker bara på en massa saker som kan hända på väg till skolan och skulle absolut inte kunna slappna av om inte mobiltelefonen fanns!

Ok, nog om den saken. Mina barn växer = jag blir gammal. Så är det bara. Get over it!

Nu ska jag läsa lite inredningsbloggar innan det blir läggdags här i huset.

Hej svejs!

 
Har fått äran att prova dessa frukostflingor. Fick hemlaverans igår och såklart vill jag testa nya saker! Speciellt sådant som har choklad i sig! Då säger jag inte nej i första taget.
 
Nu är ju detta dark chokolate så det smakar lite "starkare" om man säger så, men sötheten är det inget fel på, för dessa flingor innehåller hela 20,7 g / 100 g socker! Detta hamnar helt klart på min - lista, för det är alltför mycket socker jämfört med andra flingor. Så man trr att det är hälsosamt med 7 olika vitaminer och mineraler, 44% fullkorn o.s.v. men sen är det fullproppat med socker. Var är logiken i det liksom!?
 
Nåja, dessa frukostflingor får i.a.f.  * * * * stjärnor av fem möjliga. Och jag skulle kanske kunna tänka mig att köpa dem från butiken någon gång.
 
Idag blir det besök till närbageriet och sen har jag lite ärenden att uträtta på stan. Dessutom har mellanbarnet tandläkartid idag. Jag bara hoppas hon öppnar munnen så de får se hennes tänder och inte strejkar som Lotta på bråkmakargatan....
 
Ha en bra dag!