Vi hann vara en helg på tumis under sommaren också, jag och maken. En natt på flera år som vi spenderat på annat håll från barnen. Kändes mycket konstigt var vi båda överens om, men nyttigt samtidigt och desto roligare att förenas efteråt, våran lilla familj, efter att flickorna varit hos sin mormor och vi var på våra goda vänners bröllop, i Borgå.
 
 
Det var kul att uppleva ett Thailändskt bröllop. Det var lite likt de vietnamesiska sederna, men maten var mycket starkare. Munnen brann nästan upp. :) De använder massor med chili i sin matlagning, för den som inte visste.
 
Vi bodde på en fin herrgård 7 km från där bröllopet hölls, så det var riktit lagom avstånd tycker jag. Tyvärr hann vi inte njuta alls av spa´t som fanns på herrgården, eller av simavdelningen, fast vi betalade ett dyrt pris, men frukostbordet fick vi i alla fall njuta av. Och det var faktiskt så varmt och soligt ute så vi satt där på balkongen och avnjöt téet och kaffet efteråt. Mysigt. :) Så här såg det ut när vi fotograferade lite på vår promenad efter frukosten.
 
 
 
Mycket vackra vyer!
 
Vi hann se lite av Borgå stad också, innan vi båda tyckte att det nog var dags att börja söka sig hemåt igen, för vi saknade flickorna så mycket. :)
 
Det har nu redan gått en månad sedan vår Borgå-resa och en liten weekend-tripp till ett annat ställe är nu i planeringen. Men då åker vi hela familjen tillsammans. <3
 
Nu blir det Tack och God natt för min del.
 
På återseende!

Kommentera

Publiceras ej