Vi har bestämt oss för att åka till Lappland imorgon fastän flickorna snorar och hostar. Förra året åkte vi fast stora hade magsjuka och så insjuknade vi en efter en i det, där i stugan. Nu känns det som att Angela är bättre och Felicia är väl hoppeligen på bättringsvägen också, men hon hostar och när hon nyser sprutar det ut snor ur näsan... Noggrann beskrivning där för alla finkänsliga. haha.



Ska ta tag i packandet så småningom. Stora har packat sin egen väska klar redan, så jag måste dubbelkolla den. Såg i.a.f att hon plockade ner 6 par trosor, så det är ju på god väg nästan klart. :)

Stora har dagklubben från morgonen och pappsen jobbar sin sista praktikdag, så jag räknar med att vi kommer iväg ca kl.17 imorgon kväll. Men stora tycks ju tro att det är ikväll vi ska köra iväg:


Redo för avfärd.

Min mor kommer dit för endast två dagar, annars har vi hela stora stugan för oss själva. Bjöd faktiskt in en annan familj, men dom hade inte möjlighet just nu att åka iväg. Synd. Skulle ha varit kul att ha lite sällskap. Men mysigt ska det bli. Det är jag hundra på.

Tror att vi har en långsam internetanslutning där också, får se om det går att skriva något därifrån. Det återstår att se.

Hejdå!

Kommentera

Publiceras ej