Ja, inte bloggen då, utan min webbshop www.ptoys.fi
 
        
 
 
 
Har en del att stå i när jag ska jonglera min tid med tre barn, ett hushåll att ta hand om och mitt jobb. Men DETTA jobb kan jag styra hemifrån och sedan är det ju bara så himla KUL, så då känns det mindre jobbigt. Har dock prioriterat tiden så att den inte riktigt räckt till min blogg och det är ju synd.
 
Har dessutom min telefon på reparation nu och är livrädd att de inte ska kunna fixa den utan att få alla mina foton att försvinna! Har ju tidigare försökt föra över fotona från telefonen till datorn, utan större framgång. Så med min vanliga tur är säkert hela mitt liv i bilder sedan 1 år och 3 månader tillbaka helt raderad, när jag får min telefon tillbaka. :( Vete fan när det blir förresten...
 
Vi mår annars helt ok här hos oss. Hade en släng av förkylning allihopa här för ett tag sedan, men inte längre. Sedan är ju denna vinter väldig konstig och just nu riktigt vårliknande med grön gräsmatta och solen som skiner! :)
 
Just nu är det sportlov och från nästa vecka ska jag ta lite uppdrag genom min firma, för mannen i huset tar ut sin pappamånad då. Det ska bli riktigt spännande måste jag säga!!!
 
Nu ska jag fortsätta med mina projekt här. Igår blev det lite ommöblering i flera rum, och nu borde en garderob röjas ur så att jag kan använda den som lager i stället för skräpcontainer.
 
Vi ses när vi ses!
 
Hej svejs!

Kommentera

Publiceras ej