I söndags kom vi hem från vår vecka på Gran Canaria. Åh, vad skönt vi hade det på resan. Min mamma var ju med också, jag såg på henne att hon verkligen längtat efter detta. Hon kom säkert ihåg sina resor med pappa osv. Hon pratade om att hon vill spara varje slant så att hon kan göra resan om och om igen. Fastän vi hann mycket på en vecka, var det lite vemodigt att lämna stället och åka tillbaka till den smällkalla vinter vi nu har... Fast solen lyser ju de flesta dagarna här också och man märker att dagarna blir längre och längre, snart är våren här! <3

Flickorna var så duktiga, speciellt Felicia, som jag varit lite nervös över innan vi åkte, flygresan dit gick hur bra som helst. Landningarna på hemresan var inte lika kul... Jag kände hur hon spände sig när vi flög neråt, för det känns ju i våra magar och öron också, så förstås känns det för en liten bebis då också. Hon satt i min famn med ett baby-bälte på. De visade film på flygplanet och Angela fick rita lite och sen hittade hon en lekkompis som hon byggde pussel med, samma familj satt på planet under hemresan också, så de fick leka igen.

Jag simmade inget, men solade nog. Lite rädd för mjölkstockning så jag ville vara extra försiktig, för vattnet var inte det varmaste. I luften 20-24 grader. De andra simmade nog och Felicia doppade fötterna. :) Shoppade gjorde vi varje dag för överallt såldes det ju något. Och Felicias halvårsdag firade vi på en djurpark, det var ett underbart fint och intressant ställe, det njöt vi alla av för fulla muggar. Angela simmade både i havet och i simbassängen vid hotellet, som förövrigt var helt ok med sina tvåvåningslägenheter, men de hade ingen servering. Det gjorde i och för sig inget, för det var typ mitt i stan, så vi hade nära till alla restauranger. Sen hade vi ett hyfsat kök i nedrevåningen, så vi köpte dit lite råvaror och kokade mat där och frukosten var lik en buffét. :)

Speciellt billigt var det inte, ungefär samma priser som här, förutom taxi och buss. Det kostade bara 2,65 € att åka 20 km, så det var inte alls dyrt. Vill gärna åka dit igen, men vi måste fortsätta spara pengar nu. En till Vietnam-resa är också i våra tankar och drömmar.

Återkommer med lite foton en annan gång. Måste försöka sova nu för imorgon blir det kalas hos min syster. Hennes dotter, mitt fadderbarn, fyller 6 år och ska ha maskerad på eftermiddagen. Måste vakna i tid och ta en dusch och ställa alla i ordning, så god natt säger jag.