Denna soliga söndag har vi spenderat på nöjesfältet powerpark. Vi åkte dit hela familjen och hade turen att ha fint väder, men ändå ingen trängsel eller superlånga köer till maskinerna. Perfekt!
 
Fotokollage av dagen.
 

Kom hem och tände på grillen direkt. Hade satt kött i marinad redan från morgonen, så det blev smakrikt och väldigt smarrigt att äta tillsammans med risnudlar och en vitlöks/chilisås. Konstaterade än en gång att det måste nog vara en av mina favoriträtter faktiskt.
Ingen bild av tallriken, för jag åt upp all mat i rekordfart.
 
Imorgon är det måndag igen. Denna helg gick snabbt. Övernattade hos barnens mormor fredag till lördag. Det ordnades nämligen gårdsloppisar där borta på lördag och vi var med och sålde både begagnade prylar och sen leksaker och inredningsgrejer från min webshop www.ptoys.fi, för att få mera rum i lagret för nyheter. Det var riktigt kul! Syrran övernattade också där så kusinerna fick leka. Det gick riktigt bra, trots att det blev en sen kväll.
 
Dessa sena kvällar tycks höra sommaren till. Det är ljust och massor att göra plötsligt, samt att man känner sig piggare. Hoppas bara att vi får svängt dygnsrytmen till hösten när det igen ska bli tidiga morgnar. Våra morgnar är allt annat än tidiga just nu.
 
Ska ännu hänga upp en maskin tvätt, men sen blir det nog sovdags, även för mig.
 
Hoppas på en trevlig och produktiv vecka.
 
Hej svejs!