Hej bloggen!

Hur länge sedan är det inte sen vi sågs senast!
Jag har hunnit med massor sedan sist. Minst sagt.
Har anställt tre personer till mitt eget företag, för att själv kunna fara på moderskapsledighet. Ville inte att det skulle stanna av helt och nu har jag möjligheten att vara hemma så länge jag vill. Perfekt ju!
Sedan har jag hunnit med en graviditet och en förlossning. Vi har fått en fjärde prinsessa! Vi skulle ju i te ha fler, tjejerna hade blivit så stora, yngsta 7 år. Men ödet ville annorlunda. Och just nu är jag glad över det faktum att vi fick uppleva detta underbara en gång till. För det är verkligen det bästa som finns! Speciellt när jag fick må så bra största delen av väntandet också. :)
Sedan har det ju skett stora saker i makens firma också. En stor smarbetapartner söderut i landet som gav oss den inkomst som behövdes precis nu. Och han har lite lugnare jobbperiod så en pappaledighet kom också lägligt. Han har ändå jobbat varje vecka, men haft möjligheten att vara hemma massor.
Vi har också byggt om garaget till ett extra rum så äldsta tjejen har "flyttat ut" kan man säga. Och syskonen vill hänga där, så det är lugnare här inne på så sätt. Mindre ljud.
På dagarna är de större tjejerna i skolan så det är perfekt med en liten baby att ta hand om och spendera tiden med. 
Nu har största varit hemma och haft distansundervisning, men på måndag ska hon tillbaka till skolan igen.
Men idag blir lilltjejen hela tre veckor! Hur kan tiden gå så snabbt!? Fattar inte!  (null)

(null)