Tänk att fredagar kan vara så underbara!
(null)
Min fredagsbukett.

Har inte fattat det förut, för flera år sedan, när vi skiftesjobbade både jag och mannen och söndag-måndag-fredag, ingen skillnad vilken dag det var, man skulle jobba, jobba, jobba.
Kommer ännu ihåg när jag jobbade dubbla skiften och lovade komma i jobb mina lediga dagar när någon blev sjuk. Sällan jag sa nej. Nu prioriterar jag annorlunda. Såklart. När man får barn måste man prioritera dem innan sig själv. 
Funderade med mannen om vi skulle införa det som tradition även efter att barnen flyttat hemifrån. Fredagsmys varje vecka tillsammans. Och söndagsmiddagar. Om mannen skulle få bestämma ska vi sköta om våra barnbarn typ hela tiden också när vi blivit morföräldrar. 😂

Ikväll var mellersta tjejen på kalas. Efter att hon kom hem kollade vi på filmerna "Ozzy" och "Alvin och gänget 4".
När barnen lagt sig kollar vi vanligen en lite mera actionfylld triller eller brottsfilm. En jag varmt kan rekommendera är den som Leonardo DiCaprio är med i: "the revenant".
(null)

Spännande och rå men så bra!

Imorgon blir det veterinärbesök för båda hundarna. Rutinkontroll och vaccinering. Sen borde vi hinna till butiken och köpa nya skor åt stora tjejerna samt en vända till loppmarknaden. Annars har vi inte så mycket inplanerat denna helgen, vilket bara känns skönt.
Hoppas ni får en trevlig helg!
Hej svejs!