Unsophisticated = ordinär, vanlig.

Ska prova på detta att blogga nu då. Jag har varit så snäll detta år att jultomten gav mig en bärbar dator. Otroligt, för jag trodde inte han visste vad jag ville ha! Det var högst på min önskelista! Och jag fick det. Jippii! Låter ingen annan använda datorn, ska använda den till bloggandet och mitt andra jobb.

Igår var det julafton och vi spenderade den tillsammans med mina systrar och deras familjer hos min mamma. God mat och en jultomte som hade med sig MASSOR med paket (för många om någon frågar mig) Våra döttrar fick några paket var medan de andra hade sina berg av paket så höga att de inte kom sig fram till tomten för att hämta flera. Oj, oj. Vi hade med min man kommit överens om att våra barn inte ska bli uppfóstrade i den bortskämda och materialistiska världen och de fick det de behövde, kläder, skrinnskor och lilla Flisan fick därtill en mjukismus och en spelande skallra. Som par fick vi tro, hopp och kärlek att hänga i fönstret, pengar och presentkort (som jag nu inte kan hitta någonstans). Vi var så nöjda, men jag märkte på Angela att när de andra blev tilldelade paket efter paket och innan hon fick sitt första när tomten ropade upp det femtionde paketet, så började underläppen hänga mer och mer och hon trodde att hon skulle lämna utan gåvor. Stackars liten. Men hon är så glad nu över det hon fått. Och vi är nöjda att det inte blev något spelande leksaksberg att söka plats åt efter denna julafton.

Lilla Felicia blev mera förkyld idag, hon nös och hostade lite igår, men idag har hon hostat mera och kastat upp allt hon ätit två gånger. :( Stackars liten. Det var meningen att vi systrar skulle lämna våra barn åt papporna ikväll och själv styra kosan mot dansgolvet, men det blir inget av för mig. Vi måste göra det en annan gång.

Jag är så lycklig över min lilla familj och njuter för fullt av att vara hemma med barnen. Större dottern leker 2x3 timmar i veckan vid församlingens dagklubb. Det märker jag att hon behöver eftersom hon till personligheten är som sin pappa, blir rastlös utan program. Dessutom fullkomligt älskar hon att dansa och har rytmsinne för det, så en gång i veckan går hon på danskurs också. Jag märker att hon trivs där så den kursen får hon fortsätta med nästa säsong helt klart. Hennes danslärare kom och sa att hon är rädd att gruppen gör för lätta rörelser och Angela kanske tycker det är för lätt, men någonstans måste man ju börja tycker jag. Övervägde ett tag om vi skulle flytta henne till den äldre gruppen, men tror inte det blir något av den saken - än i alla fall.

Måste idag också hoppa över Felicias fadders julbjudning. Det var synd för jag hade faktiskt sett fram emot det, men man kan inget åt sjukdomen. Vi håller nu på planerar femårskalaset som hålls på måndag, så det är bästa att alla är friska tills dess. Imorgon blir alltså en bak- och städdag.

Våra fina döttrar. Angela 4 år och Felicia i hennes famn.