Long time no see!
 
Har haft ett och annat för mig och känner mig ganska nöjd med det jag fått gjort faktiskt. Lite kvar är det förstås, men babysteps, babysteps.
 
På tal om baby så blev vår egen lilla faktiskt 6 månader här om dagen. Helt fantastiskt underbart att vi fick denna lilla krabat som förgyller våran tillvaro varje minut med sin närvaro. Om jag känner mig nere nångång ler hon bara en gång med sitt solskensansikte och får mig på bättre humör. Min egen lilla solstråle!!! <3
 
Världens bästa Vanessa
 

Fortsätter nu på gårdagens inlägg, det strandade med fotot så ja gav upp igår kväll efter att ha försökt ladda upp det tre gånger. Tog en halv timme och ändå lyckades det inte...
 
Gjorde ju också en liten roadtrip med min lilla bebis för ett par veckor sedan för att hälsa på min syster med barn samt besöka IKEA! Vilken bra resa! Det tog fyra timmar att köra dit (och samma tid hem naturligtvis) och jag fick se hur min syster bor nu efter flytten och kusinerna fick leka sinsemellan. Blev också bjuden på mat och efterrätt, vilket var tur, för det var så lång kö till hotdogarna så jag skippade det efter IKEA-shoppingen. Skulle gärna åka igen på våren/sommaren nångång, så jag får inhandlat lite smått till lekstugan också.
 
Här är den halvfärdiga lekstugan min man byggt. Vi målar den på våren, men fönstren ska tillskäras ännu innan vintern. Inredningen tar jag också itu med först på våren/sommaren. Har god tid att planera ordentligt nu i stället.
 

Idag är det fredag igen! Förra veckan hade stora två dagar höstlov, därför gick den veckan så snabbt. Men denna vecka har också bara flugit förbi tycker jag. Ett födelsedagskalas inplanerat tills imorgon, men inget annat vad jag kommer ihåg just nu i.a.f.
 
Nu ska jag städa upp lite här och kanske dansa ett varv med dammsugaren, så kan vi slappa och fredagsmysa ifred ikväll.
 
Hej svejs!
 

Kommentera

Publiceras ej