Fick ju ett paket med ett café i lego för nån vecka sen. Dottern blev eld och lågor och vill ha alla delar som hör till detta. Det finns ju mera i butiken som hör till serien förstås. Salongen vill hon ha och alla kompisar, hon fick två i paketet.

Hon byggde upp hela caféet samma dag som vi hämtade hem det, och skulla komma och visa mig hur duktig hon varit och så tappade hon hela i golvet. Oj, vad hon grät! Hon hade ju lagt ner så mycket tid på att bygga upp det!

Nya tag har hon tagit, flera gånger, men nu har ju lillasyster upptäckt detta underbara att PLOCKA ISÄR legobitar, och det går ju inte riktigt ihop med byggandet. Så vi har ännu inte fått upp caféet på nytt utan jag tror nog vi måste hjälpas åt lite och sen, när det är klart, ställa caféet högst upp på någon hylla i huset där det får vara i fred.

Ännu håller mannen på bygger i hjälpköket och nu är han dessutom ute och sågar denna tid på dygnet. Hoppas inte grannarna kommer och klagar... Det är ju vardag och allt. :/

Snart blir det nog läggdags för mig känner jag, har plockat undan i köket, diskat och lagt storasyster i säng. Hon går i säng kl.21 så hon ska orka upp till förskolan i tid.

God natt!

Kommentera

Publiceras ej