Ja nu har väl ändå den efterlängtade vintern kommit! Kallt så in i norden är det, vill inte ens gå ut och kolla norrskenet och stjärnfallen det pratas så mycket om. Körde ett pass zumba istället ikväll. Har kört ett i veckan nu.
 
Snön är det som fattas! Julen kommer i vilket fall som helst, men för barnens skull också är det ju roligare om det är snö när dom leker ute. Själv är jag bara glad att inte behöva skyffla.
 
Sista veckan innan jul-lovet nu. Vem känner att det ska bli skönt med lov!? *sträcker upp en hand* Barnen väntar också ivrigt.
Vi klädde stora julgranen igår och bakade vita pepparkakor. Hade det allmänt mysigt med julmusik på hög volym. Skulle också koppla i våra fina utelampor, som vi brukar ha på taket, men det sa bara POFF en gång när vi la i strömsladden och sen lyste dom inget mer...
 
Tjejerna fick klä granen och endast ett glashjärta gick sönder!
 
Nu blir det snarklådan också för min del, alla andra sover redan. Ser fram emot denna intensiva vecka, känner att allt är ganska bra under kontroll än så länge, men vi får väl se om jag säger samma sak på fredag. :P
 
Hej svejs!
 

Kommentera

Publiceras ej