Kinder Bueno
 

Testat denna än? Om inte, gör det! Den är super-god! ***** av ***** möjliga. 
 
Har haft en avslappnande helg med trevliga aktiviteter. Bl.a. en härlig och rofylld konsert med Sonja Aldén och damkören madrigalen var jag och äldsta dottern på i lördags. Underbart vackert!
 
Igår såg stora "Pettson och Findus" på bio med en kompis och vi hämtade hem henne senare under kvällen från kompisens efter att de lekt en stund. Fick träffa på en vild, vit hårboll där på 12 veckor. Hur söt som helst! En allergivänlig Bichon frisé.
 
Hade även besök av två katter här, de var vana med barn, och flickorna fullomligt älskade dem, men det var nog tur att de bara kom och hälsade på, skulle inte orka med katter just nu. Orkar knappt och har sällan tid för hunden heller, tycker riktigt synd om henne. Hon bli 3 år idag dessutom, vår fina Lady.
 
Lady Tran
 

Gjorde lite ont att släppa dessa två kaninungar också igår, men vi kan inte ha hur många kaniner som helst. Och de fick bra hem, om än lite långt bort. Nu har vi endast Rosa kvar. 
 
 Bellman look-a-likes.                                                 Rosa.
 

Denna vecka väntar jag inte mycket av. Är hemma med småtjejerna idag, eftersom dagmamman känner sig krasslig och en av hennes söner är sjuk. Så vi får se hur morgon dagen ser ut. 
 
Stora ska på kalas ikväll. Kommer ihåg att det alltid var kul att bli bjuden på kompis-kalas när man var liten.
 
Nu måste jag rota efter vitaminer i skåpet. Måste piggna till alltså, denna trötthet är vidrig.
 
Hej svejs!

Kommentera

Publiceras ej