Kan inte säga annat än OMG! efter att en kompis tipsat om denna kaka kunde ja inte annat än testa. Hur enkelt som helt att baka och SÅÅÅ god! Alla här hemma gillade den och idag hade vi gäster över och då tog den helt slut. Bra betyg med andra ord!

Till en stor långpanna behöver du:

6 dl socker
4 ägg
300 g smält margarin
5 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
4 tsk bakpulver
6 msk kakao
3 msk kokande vatten

Kräm:
225 g margarin
3 3/4 dl florsocker
2 ägg
1 påse kokos
2 förpackningar blockchoklad
2 msk olja

Gör så här

Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt, blanda vetemjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao i en bunke.

Blanda sedan i mjölblandningen i smeten tillsätt sedan det kokande vattnet. Häll smeten i långpannan, grädda i 175 gr i ca 20 min (använd bakplåtspapper). Låt kakan kallna.

Kräm:
Smält margarinet, låt svalna något, rör i florsocker, äggen och sist kokosen. Bred krämen på den kalla kakan. Smält blockchokladen, blanda i oljan, bred chokladen på kakan låt stelna. skär sedan i bitar.

ENJOY!

Kommentera

Publiceras ej