En utedag har vi haft. Alltid kul, men det började kännas kallt nu mot kvällen, i blåsten, och jag var inte igång så som ungarna var... Angela med sin cykel och Felicia med grannen. :) Hon prövade också att cykla, men har så dåligt tålamod när det gäller att trampa... Och det är ju liksom hela grejen, vet inte hur hon ska lära sig det, men är ändå övertygad om att hon kommer att cykla galant i slutet av sommaren. :)

Ikväll blir det pizza, men mjölet tog slut, så mannen åkte iväg till stan för att köpa mera.

Var också på kvartsamtal gällande stora imorse och hon har utvecklats mycket under detta år hon lämnade kvar i förskolan. Hon behövde det absolut! Ångrar inte vårt beslut, som kändes så svårt förra året. Hon har nu bättre med koncentrationen och håller inte på flyger och flänger för jämnan, som tidigare.

Visst kan det ändå vara jobbigt att sitta stilla vissa lektioner till slut, men ifjol skulle hon nog inte ha klarat det så bra och säkert behövts tillsägas hela tiden och då skulle hela skolstarten säkert ha blivit en tyngre upplevelse. Nu kan jag med gott samvete släppa henne till skolan och sen tar vi itu med allt det som dyker upp där då, i det skedet.

Nu ska jag fortsätta ställa till lite med pizzabakandet, så det blir klart nångång.

Hej svejs!

Kommentera

Publiceras ej