Nu har vi kommit hem från vår helg i tropiclandia i Vasa. Hur skönt som helst att få simma, bo på hotell och äta gott. :)


Här har vi simmat, bubblat och åkt rutschkana. :)


Här satt vi och åt frukostbuffé. Det är något speciellt med just frukostbufféerna på olika hotell. Jag bara älskar det. :)


(bildernA lånade från google)

Nu blev det tyvärr så att lilla fick feber. Så jag och hon stannade och myste och såg på inredningsprogram på hotelltv'n just idag medans stora och pappsen simmade en gång till. Vi hann ju ändå simma igår, så det gick så bra så här också.

Sen fanns ett fint lekrum också, som vi var till flera gånger. Barnen har haft det så kul! Och vi vuxna med förstås. :) Bokade ju helgen lite med mannen i åtanke, han fyller nämligen år idag, så det var lite som en gåva åt honom och resten av familjen. Han fick vakna till sång denna morgon. Stora var den mest morgonpigga av oss (som alltid) och vaknade kl.6! Somnade dock om en stund sen nog, innan det var dags att stiga upp.

GRATTIS ÄN EN GÅNG ÄLSKLING!

Nu ska jag baka en tårta så länge födelsedagsbarnet inte är hemma. :) Han anar inget och tror att han inte får någon tårta alls. ;)

Och nu är det SPORTLOV!!!!! :)

Hej svejs!

Kommentera

Publiceras ej