Ok. Nu är vi friska igen.
Mannen har haft lite strulig mage idag, men har klarat av sin praktik ändå. Märker på honom att det är jobbigt att vara där, men man måste ju, när det hör till skolan... Men bara han orkar dessa veckor nu så far han belöning, vi åker en vecka upp till Lappland!
Jag har lagt saker till försäljning vid loppis idag, hoppas att det ger bra med pengar så ska jag köpa ett liftkort till honom, han har ju åkt snowboard tidigare, men ifjol när vi var upp till stugan låg vi sjuka. Det blev bara en snöskoterutflykt med hela familjen och ett försök att få dottern upp i pulkabacken, men hon ville inte åka för hon tyckte att alla glodde på henne. Stackarn. Hur som helst, imorgon ska stora till klubben igen och sen har hon dans på kvällen. Denna gången får dom alla ta en kompis med sig, så det har hon väntat länge på. :)

Kokar risgrynsgröt just nu, så jag måste nog sluta skriva så att det inte bränns vid på spisen. :/ Felicia sover ute i vagnen, Angela ser på TV och pappsen vilar, så det är ganska lugnt just nu.

Hej svejs!

Kommentera

Publiceras ej