Vi bor ännu hos min mamma bara... 7 veckor fulla nu. Trodde nog vi skulle bo hemma igen vid dethär laget, men se livet blir inte alltid som planerat.

Efter ett par missar med VVS-montören (han hade beställt fel delar ela två gånger och måste beställa på nytt så fördröjningen blev 1,5 vecka mera) så säger även han som skulle gjuta betongen att han inte har tid att komma förrän nästa vecka på fredag, vilket då var 1,5 vecka framåt. Då ringer vi en annan som kommer och lägger betongen genast följande dag. Men nu ska den betongen torka. Efter 15 h kan man gå på det, men att kakla på det när det är vått är inte en bra idé, så nu väntar vi några extra dagar även på det.

Hmm. Allt möjligt ska man vara med om. Men under tiden har vi i.a.f. målat vårt sovrum helt VITT! Japp, du läste rätt. Tidigare var det lila, men nu är det helt vitt. Ska inreda med svarta detaljer så blir det nog riktigt snyggt.

Även badrummet kommer gå i svart och vitt, men då har jag planerat och även inhandlat lite detaljer i cerise för att få en brytning på det hela.

Bara städandet kvar nu. Men vet inte riktigt vilken dag som skulle passa bäst. Syrran har lovat att komma med och hjälpa till. Nu kommer det inget byggdamm mera, eftersom det är klaklandet som är kvar, så de andra rummen kan vi gott städa så att huset är inflyttningsklart sen. Oj, vad jag väntar och längtar!!!

Inkommande onsdag blir ju lilla Felicia ett år! Om vi har tur kan vi fira henne på söndagen efter. Får se om vi får ha någon tur efter all otur...

                         

Nu ska jag avsluta, men ville bara skriva några rader. Har försökt leva enligt konceptet "semester" men det har inte gått så bra, mentalt i.a.f...

Hejdå, tills nästa gång.

Kommentera

Publiceras ej